CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa o primates e le o ni tagata o loʻo aʻafia i le novel coronavirus?Ma o le Tokyo Olympic ma Paralympic Games o le a faia e pei ona faatulagaina i le taumafanafana o le 2021. Kind check CFM's news today .

1. E tusa ai ma le tele o lipoti a le aufaasālalau a Italia, o se vaega suʻesuʻe na taʻitaʻia e le Iunivesite o Milan i Italia na latou mauaina le faasologa o gafa o le coronavirus i se faʻataʻitaʻiga biopsy o se fafine maʻi maʻi i le dermatitis ia Novema 10, 2019. zero” i Italia ia Novema 2019. I le taimi muamua, na maua ai e tagata suʻesuʻe i le Iunivesite o Milan le tala fou o le coronavirus i le manava o le tama na maua mai ia Tesema 2019.

2. I le tali atu i tala lata mai e uiga i Taaloga Olimipeka a Tokyo, na fai mai ai se failauga mo le International Olympic Committee i se faatalanoaga ma Xinhua i le aso 11 o le International Olympic Committee, faatasi ai ma Iapani, o le a faaauau pea ona alu uma e talimalo i le Tokyo 2020. Taaloga Olimipeka ma Paralympic ma le saogalemu ma le manuia i lenei taumafanafana.

3. Na tu'uina atu e le Fed le US$88.5 piliona i polofiti i le US Treasury i le 2020, o se si'itaga e lata i le 2/3 nai lo le tausaga talu ai, ona o tului maualalo na fa'aitiitia ai tului a le Fed.

4. Ia Ianuari 11th, le San Diego Zoo i Kalefonia na tuʻuina atu se faʻamatalaga e faʻapea o le tele o gorilla novel coronavirus na faʻamaonia lelei.O le tulaga muamua lea i le lalolagi o primates e le o ni tagata ua aafia i le novel coronavirus.O le korila ua pisia na fa'aalia ni auga vaivai, ae 'ai ma inu masani.

5. Ianuari 14-e tusa ai ma le CNN, BBC ma isi lipoti a le aufaasālalau mai fafo, i le taimi lona 13 i le lotoifale, na palota ai le US House of Representatives e pasia se ata faataitai o le impeachment resolution e faasaga ia Peresitene Trump, ma avea ai Trump ma uluai peresitene i le talafaasolopito o Amerika e faʻasalaina. faʻalua.

6. Deutsche Bank, o se tasi o faletupe sili ona tele i Siamani, ua filifili e taofi le faia o pisinisi ma le US President Donald Trump ma lona aiga pisinisi i le lumanai.Na faia e Deutsche Bank le faaiuga ina ua osofaʻia e le au lagolago a Trump le US Congress i le aso 6, o se tala lea.

7. Komiti Faatulagaina o le Olimipeka a Tokyo: o le tala ua faalēaogāina pe toe tolopo le Taaloga Olimipeka a Tokyo i le 2024 po o le 2032 o se tala pepelo.O Taaloga Olimipeka ma Paralympic Tokyo o le a faia e pei ona faatulagaina i le taumafanafana o le 2021.

8. Siamani DAX30 index na tapunia 0.11% ile 13939.71, Peretania FTSE index na tapunia ile 0.13% ile 6745.52, ma Farani CAC40 index na tapunia ile 0.21% ile 5662.67.

9. Na palota le US House of Representatives i le tulafono taufaaofi e fa'aleaga Trump i le taimi lona 13 i le lotoifale.E tusa ai ma le Fox News, na iu lava ina palota le Maota o Sui e tetee ia Peresitene Trump i le palota a le 232197, ma avea ai Trump ma uluai peresitene i le talafaasolopito o Amerika e faalua ona faaluaina a o iai i le tofi.

10. Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi (WHO): a mafaufau i le malosi o le sosolo o le siama, o le tulaga o le faʻamaʻi atonu e sili atu ona ogaoga i le lumanaʻi.I le itu i matu o le lalolagi, aemaise lava i Europa ma Amerika i Matu, e ulufale tagata i le fale ona o le malulu, faʻateleina faʻatasiga, ma se faasologa o mea e faʻateleina ai le sosolo o le siama i le tele o atunuu.I le taimi nei, o le mutant novel coronavirus na maua i Peretania ua aliali mai i le 50 atunuu ma itulagi i le lalolagi, ma o le novel coronavirus ua maua i le 20 atunuu ma itulagi i Aferika i Saute.

11. US Treasury: mai ia Oketopa ia Tesema 2020, o le pa'u a le malo o Amerika e US$572.9 piliona, o le maualuga maualuga lea i le vaitaimi lava e tasi o le tausaga, faatasi ai ma se siitaga e 61 pasene i le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai.O le pa'u ia Tesema o le US$143.6 piliona, o le maualuga foi lea i le vaitaimi lava e tasi i faamaumauga.O le paʻu o loʻo faʻamoemoe e faʻatupulaʻia atili pe a maeʻa ona pasia e le Konekeresi le US $ 900 piliona stimulus package i le masina talu ai ma le pulega a Biden ua fuafua e faʻalauiloa le faitau miliona o tala faʻaola.

 


Taimi meli: Ian-15-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou