CFM-B2F (pisinisi i fale gaosi) & 24-Itula Taʻimua Taimi
+ 86-591-87304636
La matou faleoloa i luga ole laiga e avanoa mo:

  • ISA

  • CA

  • AU

  • Niu Sila

  • Peretania

  • LEAI

  • FR

  • BER

E te iloa e sili atu ma le afa o tagata matutua uma i le Iunaite Setete na tuiina i le sili atu ma le tasi fualaʻau, ma 80% o tagata i luga o le matua o le 65 na mauaina le itiiti ifo ma le tasi fualaʻau. E te fia iloa atili, agalelei siaki talafou a CFM nei.

1. Ua faalauiloa mai e le Faletupe o Egelani le galulue faatasi o se faletupe tutotonu e faaaoga ai tupe e galulue faatasi ma le Ofisa o Tupe. O le malo ma le Faletupe o Egelani e leʻi i ai se filifiliga pe faʻalauiloa le faletupe tutotonu digital tupe i Peretania ma o le a auai ma paʻaga i luga o ana penefiti, lamatiaga ma mafai. Faletupe tutotonu numera numera o le a nonofo faʻatasi ma tinoitupe ma faletupe, ae le suia.

2. E tusa ai ma lipoti, o nisi tagata i Iapani talu ai nei na faapea mai o Saina ma Korea i Saute e maualalo tulaga faatonuina mo le togafitia o vai leaga mai fale faaniukilia nai lo Iapani, o lea e le talafeagai ai mo Saina ma Korea i Saute ona faitio Iapani mai se faasaienisi manatu o vaʻai. Na tali mai le Matagaluega o le Va i Fafo o loʻo iai se eseʻesega taua i le va o le vai na faʻaleagaina e le faʻalavelave faaniukilia a Fukushima i Iapani ma le faʻagaioiga masani a le fale eletise. O le faʻagaioiga masani o le eletise eletise faʻavaivai alavai mulimuli i tulaga faʻavaomalo, ina ua maeʻa togafitiga ma faʻataʻitaʻia e oʻo i tulaga faʻatulagaina, faʻatulagaina faʻamatuʻuina o le le-radioactive otaota vai. O le faʻalavelave faʻanatinati Fukushima o le maualuga maualuga o faʻalavelave faʻafuaseʻi, o loʻo iai le tele o radionuclides gaosia e fisi faaniukilia, o nei nuclides e le i ai i le natura, e leai se faʻavaomalo faʻavaomalo muamua, o le aʻafiaga i le sami siosiomaga ma lautele soifua maloloina le mafai le amanaʻia.

3. Ua valoia e le Faletupe o le Lalolagi o le averesi o le tau o le malosi i le 2021 o le a sili atu i le 1/3 maualuga atu nai lo lena i le 2020, ma le averesi o le tau o le suauu e 56 US tala i le paelo. O tau o faʻatoʻaga e faʻamoemoe e siʻi i luga le 14% mai le 2020, ma le tau o uʻamea o loʻo faʻamoemoe e siitia 30% mai le 2020

4. Lamborghini Asia Pacific Director: e oʻo mai i le taimi nei, o le faatonuga a Lamborghini ua atoa iva masina o gaosiga gafatia mo le tausaga atoa, ma o le maketi a Saina ua atofaina i le faaiuga o lenei tausaga. Ua faamoemoeina Saina e avea ma maketi lona lua lona lua a Lamborghini i le lalolagi. 

5.Shanghai International Energy Trading Center: i le aso o Aperila 21, o le konekarate autu o le suauʻu o le lumanaʻi 2106 na tapunia i le 402.5 yuan i le paelo, i lalo o le 2.73%. O le suiga autu o konekarate o le 172578, ma o le tulaga na faʻaititia e 688 i le 41785. E 211067 konekarate na fefaʻatauaʻi, ma o le tulaga na faʻaititia e 1211 i le 79150. 

6. Ua manaʻo Iapani e unai Fukushima meaʻai i le laulau o le Olimipeka: na faʻalauiloa mai e le Komiti Faʻataʻitaʻi o Taʻaloga Olimepeka ma Tokyo, ua faʻamaonia le lisi mo meaʻai a tagata uma mo le Village Restaurant a le au taʻalo. nei o le a aofia ai mea aoga mai Fukushima prefecture ma isi eria aʻafia i Iapani leakalu faʻasologa ma le lotoifale specialities. I le amataga lava o le 2019, na fai mai le 'au a Korea i Saute, i le popole i le faʻatupuina o le eletise i Iapani, o le a aumaia ni a latou lava vailaʻau faʻasolosolo ma meaʻai e auai i taʻaloga o le Olimipeka a Tokyo.

7. Us Ua saunoa le Peresetene Joe Biden o le manulauti o le maua o le 200 miliona tui o tui COVID-19 ua ausia. I le taimi nei, sili atu ma le afa o tagata matutua uma i le Iunaite Setete ua tuiina i le le itiiti ifo ma le tasi fualaʻau, ma 80% o tagata i luga atu o le 65 tausaga na mauaina le itiiti ifo ma le tasi fualaʻau.

8. O iʻuga o suʻesuʻega o mea totino i le lalolagi atoa o le Food and Agriculture Organisation o Malo Aufaatasi o loʻo faʻaalia ai, i le 2010-2020, na toʻesea ai le 70.5 miliona mu i le tausaga i le lalolagi, ae o Asia na siʻitia i le 17.55 miliona mu i le tausaga. vaitaimi lava lea e tasi, ae o le faʻateleina o le togavao o Asia vaʻaia e masani ona sau mai Saina. 

9. Yonhap news agency: Korea i Saute o loʻo iloiloina le vaega lona fa o le fuafuaga o le fausiaina o auala o nofoaafi a le atunuʻu, lea ua fuafua e faʻataʻatia le lautele o nofoaga o nofoaafi i le taulaga i le taulaga i le 2030, e aofia ai Chung Ching Road, Gwangju Quannan Road, Busan City Gyeongsangnan Road, Daegu City Gyeongsangbei Road, Gangwon Road. O le a fausia se auala televave i luga o le talafatai i sisifo, ma laina eletise a le atunuu e pei o le Quanluo Line ma le East China Sea Line o le a toefaafouina e fausia ai se atunuu lua-itula ola liʻo.


Taimi Post: Ape-23-2021

Maua auiliiliga tau

Tusi lau feʻau ii ma lafo mai ia matou