CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa savali ma faʻasalalauga faʻatasi ma le autu o le "aua le inoino i tagata Asia" na faʻasalalau i le tele o vaega o le Iunaite Setete?E te fia iloa nisi tala fou i le lalolagi?Kind check CFM's news today .

1. Le Matagaluega o Mataupu Tau le Va i Fafo a le DPRK: ua filifili le DPRK e motusia sootaga faʻavaomalo ma Malaysia ona o le faaiuga talu ai nei a Meleisia e faʻamalosi se tagatanuu Korea i Matu i le Iunaite Setete.

2. Farani Matagaluega o le Soifua Maloloina: Falani e ova atu i le 4.18 miliona mataupu faʻamaonia e le COVID-19, faʻatasi ai ma le toeitiiti 35000 fou faʻamaonia mataupu i le 24 itula talu ai, faʻatasi ai ma le 23% faʻaopoopo i le numera o mataupu faʻamaonia i le vaiaso e tasi. .Fai mai le palemia Farani, o Farani o loʻo feagai ma le lona tolu o galu o faʻamaʻi.Amata mai i le vaeluaga o le po i le aso 19 o Mati, o le a faia se "fa'asa" mo le masina e tasi i itumalo e 16 ma se faʻamaʻi ogaoga i Farani.O le galu lona tolu o le faʻamaʻi na mafua mai i le faʻasalalauina o faʻamaʻi suiga na maua i Peretania.

3. O le China-US High-level Strategic Dialogue na faia i Anchorage, Alaska, i le aso 18, taimi i le lotoifale.I le taamilosaga muamua o le talanoaga, o le lauga amata na faatulagaina mo le 8 minute e tusa ma le 90 minute.Na tetee le aumalaga a Saina i le talosaga a Amerika mo tusitala Saina e tuua le nofoaga i le taimi e tasi.Ina ua maeʻa le fonotaga, na faitioina ai e le au ofisa Saina le Iunaite Setete i le soona soona fai o ana saunoaga amata, ma tuuaia ai faiga faavae a Saina i totonu ma fafo i osofaiga le talafeagai ma faatupu feeseeseaiga, e le o se auala e togafitia ai malo, e le o ogatasi foi ma le amio a le malo, ma le Na faia e le itu a Saina se tali faamaoni i lenei mea.

4. I le aso 20 o Mati, na tulaʻi mai ai le tele o vaega o le Iunaite Setete o le tele o vaega o le Iunaite Setete e tetee ai i le osofaʻiga i se nofoaga massage i Atlanta ma le oso aʻe talu ai nei o le inoino i tagata Asia i le Iunaite Setete. .

5. Procon-SP, le lala sooupu e puipuia tagata faatau i Sao Paulo, Pasila, na filifili e faasala Apple ona e leai se uta i totonu o le pusa o le iPhone fou.Toeitiiti atoa le $2 miliona na sala ai Apple ona o lona soli o le Tulafono o Tagata Faatau.

6. I le aso 20 o Mati, taimi faʻapitonuʻu, Elon Musk, Pule Sili o le Kamupani Tesla, na auai i le fonotaga maualuga a le China Development Forum e ala i le Initaneti.Fai mai Mr Musk i le fonotaga o kamupani a Tesla i le US poʻo Saina e le aoina faʻamatalaga maʻaleʻale pe faʻapitoa ma faʻasoa atu i le malo o Amerika ma faʻamautinoa o le a puipuia atoatoa faʻamaumauga a tagata Saina.

7. Korea Broadcasting Corporation: Korea i Saute o le a faʻatinoina le "igoa-igoa faiga o fefaʻatauaiga o tupe numera" mai Mati 25. O le auai i le pisinisi o aseta faʻapitoa e tatau ona faia se taʻutinoga i le Financial Information Analysis Institute i luma atu.E tatau i le lōia muamua ona fa'atumu le ta'utinoga ma le resitala i totonu ole 6 masina talu ona fa'atinoina le teuteuga.Mai le tausaga a sau, o fefa'ataua'iga i fafo e tatau fo'i ona fa'ailoa.

8. Apple CEO Cook: tatou te manaʻomia le faʻafouina, faʻaaoga naʻo mea e mafai ona faʻaaogaina pe faʻafouina e fai ai oloa ma afifiina, ae faʻaitiitia le faʻaogaina o le vai ma ausia le leai o ni lapisi.O le vai o se tasi o punaoa sili ona taua i le lalolagi, ma o le a faaauau pea ona tatou faia le mea sili tatou te mafaia e fesoasoani ai ia tatou kamupani sapalai ma paaga e puipuia punaoa vai ma faasaoina le suavai.

9. O Mati 21, taimi faʻapitonuʻu, Trump 2020 campaign spokesman Jason Miller fai mai i se faatalanoaga e mafai e Trump ona toe foi i luga o ala o faasalalauga lautele i luga o lana lava tulaga i le lua i le tolu masina 'taimi, lea e faamoemoe e faatosina mai ai le fiasefulu miliona o tagata fou.Na fai mai foi o le tulaga o le a "toe faauigaina le taaloga."


Taimi meli: Mati-23-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou