CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa o lo'o fa'amaonia e le Komisi Fefa'ataua'iga a Korea le tu'ufa'atasiga o le Korean Air ma le Asiana Airlines?E te fia iloa nisi tala fou i le lalolagi, Kind siaki CFM tala fou i aso nei.

1. Ole Maliega Fa'aPa'aga Fa'atamaoaiga Fa'aitulagi, lea e ta'ua fo'i o le RCEP, o le a fa'amalosia ia Ianuari 1, 2022 mo Brunei, Cambodia, Laos, Sigapoa, Thailand, Vietnam, Saina, Iapani, Niu Sila ma Ausetalia.

2. Leitio a Korea: Ua fa'amaonia e le Komisi Fefa'ataua'iga a Korea le tu'ufa'atasiga o le Korean Air ma le Asiana Airlines.I le taimi nei, o le Korean Air ma le Asiana Airlines o loʻo tauva i luga o le auala i le va o Incheon ma Los Angeles, lea o le a pulea pe a tuʻufaʻatasia kamupani e lua.E talitonu le Komisi o Faamasinoga, a mae’a ona tu’u fa’atasi kamupani e lua, o le a fa’atapula’aina le tauvaga i se vaega tele o auala.

3. I le aso 30 o Tesema, konekarate suauʻu mo le lumanaʻi 2202, le konekarate autu, tapunia i le 498.6 yuan i le paelo, i luga 5.60 yuan, poʻo le 1.14%.O le aofa’i o konekarate e 226469, ma na fa’aitiitia ai le avanoa i le 638 i le 69748. O le aofa’i o konekarate e 183633, ae fa’aitiitia le avanoa i le 3212 i le 35976.

4. O le si’itia mata’utia o le tau o ta’avale fa’aaoga ua tele sona sao i le tau o le tau o le tau o oloa i totonu o le Iunaite Setete, lea ua o’o i lona tulaga maualuga i le silia ma le 30 tausaga.Ona o le le lava o tupe meataalo i lalo o le faʻamaʻi ma taumatematega i le maketi, o le tau o taʻavale faʻaaogaina ua sili atu nai lo le maketi a Amerika i masina talu ai nei.Talu mai le amataga o lenei tausaga, o le tau o taavale faʻaaogaina i le maketi a Amerika ua siʻitia i luga o le toeitiiti 50%.Ua siitia i luga i le 20% i le fa masina talu ai.

5. O le sa avea muamua ma Peresetene Korea i Saute Park Geun-hye na tuuina atu i ai le faamagaloga ma sa tatala mai le falepuipui i le 00: 00 taimi i le lotoifale i le aso 31 o Tesema. Na taofia o ia ia Mati 2017 mo le aafia i le mataupu o le "auai i faiga faaupufai" ma e oo mai i le taimi nei. na falepuipui mo le fa tausaga ma le iva masina, e silia ma le fa tausaga ma le masina e tasi i le avea ai ma peresitene, ma avea ai ma peresitene muamua o Korea i Saute sili ona umi.

6. Fa'alapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi (WHO): o lo'o maualuga pea le tulaga lamatia o le fa'ama'i o Omicron.Pe a faʻatusatusa i le Delta strain, o le Omicron strain e maua ai le avanoa e faʻasalalau ai, ma o le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le Omicron strain ua faʻateleina vave i nisi o atunuʻu.Omicron strain ua avea ma faʻamaʻi faʻamaʻi autu i le United Kingdom, le Iunaite Setete ma isi atunuu, ae o le aʻafiaga o Aferika i Saute ua faʻaitiitia.E tusa ai ma se pepa i le British journal Nature, e mafai e le Omicron mutant ona tetee atoatoa pe o se vaega o le faʻaleagaina o faʻamaʻi uma monoclonal i le suʻega.

7. O le fuainumera o le leai o ni galuega a le atunuu na pa'ū i le 12.1% i le taamilosaga faʻafuainumera mai ia Aokuso ia Oketopa 2021, e tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina atu e le Institute of Geography and Statistics (IBGE) a le Matagaluega o le tamaoaiga o Pasila i le aso 28 o Tesema i le lotoifale.Ua siitia le tulaga o galuega pe a faatusatusa i le fua faatatau o le leai o ni galuega o le 13.7 pasene i le taamilosaga talu ai ma le 14.6 pasene i le vaitaimi lava e tasi i le 2020, ae o le numera o tagata e leai ni galuega o loʻo maualuga pea i le 12.9 miliona.

8. Komesina o le Tamaoaiga a le EU: o loʻo mafaufau le EU e siitia le faʻaluga o aitalafu a ona setete.Na taʻua e le Komesina o le Tamaoaiga a le EU Gentilone i se faatalanoaga i le aso 29 o Tesema i le lotoifale o le EU o loʻo mafaufau e teuteu le Faʻamautu ma le tuputupu aʻe o le Pact e le toe faʻatulagaina se faʻaluga aitalafu tuʻufaʻatasia ma faʻataga ai sui o le setete e seti a latou lava nonogatupe talafeagai e tusa ai ma o latou lava tulaga.O le mea moni, talu mai Mati 2020, ua autasi sui o le EU e taofi le faʻatinoina o le EU Stability and growth Pact seia oʻo i le faaiuga o le 2022. Mulimuli ane, i le tali atu i le faʻamaʻi, na tuʻuina atu e atunuu o le EU le tele o fesoasoani ma faʻateleina le faʻateleina o tagata lautele. tupe fa'aalu ile tausiga fa'alesoifua maloloina ma isi tupe alu a le malo, ma le fua o aitalafu a atunu'u uma na sili atu ile 60% fa'atapula'a na fa'atulaga e le Feagaiga mo le sili atu ile 60% ole GDP.


Taimi meli: Tes-31-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou