CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa pe a fa'amuta sauniuniga mo Ta'aloga Olimipeka a Tokyo, o le a o'o atu i le 1.8 trillion yen le gau o le tamaoaiga o Iapani, pe tusa ma le 15.7 piliona tala Amerika?E te fia iloa nisi tala fou i le lalolagi?Fa'amolemole siaki tala fou a le CFM i aso nei

1. Ua fa'ailoa talu ai nei e le European Space Agency o le a latou lagolagoina consortia e lua e mamanuina ni galuega fa'apitoa e atia'e ai fa'aputuga fetu i le lumana'i e fa'ata'amilo ai le masina ma tu'uina atu auaunaga tau folauga ma feso'ota'iga mo su'esu'ega o le masina.E mana'o Europa e atia'e se 'au'aunaga GPS e ta'avale i luga o le masina, ma o lo'o fa'amoemoe le European Space Agency e avea ma tagata muamua e tu'uina atu lenei auaunaga i luga o le masina.

2. Tesla: ua fa'atuina nofoaga autu o fa'amaumauga i Saina e fa'amautu ai le teuina o fa'amaumauga, ma o le a fa'aopoopoina le tele o fa'amaumauga fa'apitonu'u.O faʻamaumauga uma e maua mai le faʻatau atu o taʻavale i le maketi i Saina o le a teuina i Saina.I le taimi lava e tasi, o le a tatalaina e Tesla le faʻamatalaga suʻesuʻega faʻamatalaga taavale i tagata e ona taavale.

3. I le aso 4, na fetuunai ai e le Matagaluega a le Setete o Amerika le tulaga o lapataiga femalagaaiga mo Iapani i le tulaga maualuga lona fa, ma fai mai o le faamai i Iapani sa ogaoga ma fautuaina tagatanuu e aua le malaga i Iapani.O le fetuunaiga o le tulaga o le lapataiga ua faaopoopo i le ata o Taaloga Olimipeka a Tokyo.O Taaloga Olimipeka a Tokyo o le a faia mai ia Iulai 23 e oʻo ia Aukuso 8, ae o le numera o mataupu faʻamaonia i Iapani o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina talu mai Mati.Ona o le telegese o le faalauiloaina o tui, e na o le 2% o tagata Iapani ua maeʻa tui.O lo'o fa'atupula'ia fo'i vala'au i Iapani e fa'aleaogaina pe fa'atuai le talimalo i Ta'aloga Olimipeka.I le amataga o Me, o se talosaga e uiga i le taofia o Taaloga Olimipeka a Tokyo na maua ai le 350000 saini i le iva aso i le taimi lava na lafoina i luga ole laiga.

4. Ua fa'amaonia mai e le pulega o le soifua maloloina Farani e sili atu i le 50 tagata i se nofoaga nofoia o Bordeaux ua maua i se suiga "seasea" o le novel coronavirus.Ua talitonu pulega o le soifua maloloina Farani o le suiga fou o le coronavirus na suia i luga o le faavae o le novel coronavirus, o se suiga na maua i Peretania.

5. O le European Space Agency talu ai nei na faasilasila mai ai o le a ia lagolagoina consortia e lua e mamanuina ni galuega patino e atiaʻe ai fetu i le lumanaʻi satelite e taamilo i le masina ma tuʻuina atu auaunaga tau folauga ma fesoʻotaʻiga mo misiona suʻesuʻe masina.E mana'o Europa e atia'e se 'au'aunaga GPS e ta'avale i luga o le masina, ma o lo'o fa'amoemoe le European Space Agency e avea ma tagata muamua e tu'uina atu lenei auaunaga i luga o le masina.

6. O fa'amaumauga lata mai na fa'amatu'u mai e le Ofisa o Fa'amaumauga a le Atunu'u o lo'o fa'aalia ai le aofa'i o fefa'ataua'iga (e aofia ai oloa fa'aulufale mai ma fa'atau atu) i le va o Peretania ma atunu'u e le o ni EU na sili atu nai lo o atunu'u o le EU i le kuata muamua o le 2021 (Ianuari-Mati).Ae i le isi itu, na manumalo ai Saina ia Siamani e avea ma puna sili o oloa mai fafo i Peretania.

7. Tokyo TV: Nomura Comprehensive Research Institute o loʻo valoia e faapea afai e faʻamutaina sauniuniga mo Taaloga Olimipeka a Tokyo, o le a oʻo i le 1 tiliona 800 piliona yen le gau o le tamaoaiga o Iapani.

8. Iapani o loʻo galulue i masini faʻalāpotopotoga: o poloaiga mai le atunuʻu Saina na siitia 3.3 taimi i lea tausaga ma lea tausaga i le 37.8 piliona yen ia Aperila.O le aofaʻi e lona lua naʻo Novema 2017, e oʻo atu i le maualuga lona lua i le talafaasolopito.O tupe fa'afaigaluega i masini e pei o semiconductor ma komepiuta a le tagata lava ia o lo'o tumau pea le malosi, ae o lo'o fa'atuputeleina fo'i le mana'omia mo masini masini i vaega e pei o ta'avale ma masini faufale.

9. O tupe maua a le telefonipoto i le lalolagi na malepe i le $100 piliona fa'ailoga i le kuata muamua, o se maualuga fou mo le vaitaimi lava e tasi.I tulaga o fa'atauga fa'atau ma tupe maua, o le Apple's iPhone o le fa'ata'ita'iga sili ona fa'atau atu i le kuata muamua.I le kuata muamua, o le iPhone 12 faasologa na maua ai le 34% o tupe maua telefoni.

10. [Tokyo Television, Japan] Nomura Comprehensive Research Institute ua valoia e faapea, afai e faamuta sauniuniga mo Taaloga Olimipeka a Tokyo, o le a oo atu i le 1.8 trillion yen, po o le 15.7 piliona tala Amerika le gau o le tamaoaiga o Iapani.

11. O lo'o fuafua Kanata e fa'atūle'a se Canadian lunar rover i luga o le masina i le isi lima tausaga i le galulue fa'atasi ma le NASA.E tusa ai ma le fuafuaga a le Canadian Space Agency, o le Canadian Moon Rover o le a tulaueleele i se tasi o polar regions o le masina i totonu o le lima tausaga ma le itiiti ifo ma le lua meafaigaluega faasaienisi mai Kanata ma le Iunaite Setete e aoina ata ma faʻamaumauga i luga o le fogaeleele.


Taimi meli: Me-28-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou