CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa ua avea le kanesa ma mafuaaga lona lua o le oti i le lalolagi.Ma o le numera o mataupu fou o le kanesa o loʻo faʻamoemoe e faʻateleina tele i le sefulu tausaga o lumanaʻi.Siaki lelei tala fou a le CFM i aso nei.

1. Ua lipotia mai e le Russia Today (RT) e faapea o le New Strategic Arms Reduction Treaty i le va o Rusia ma le Iunaite Setete ua faʻaopopoina aloaia seia oʻo ia Fepuari 2026.

2.US: ia Ianuari, o le ADP galuega na siitia i le 174000 ma ua faamoemoe e siitia i le 50,000, faatusatusa i le faaitiitia o le 123000.

3. O Bezos o le a faamavae mai le Pule Sili o Amazon ma avea ma taʻitaʻifono sili o le komiti a Amazon i le tautoulu o le 2021. O Andy Jassie, o le pule sili o le kamupani AWS, o le a pule, ae o Bezos o le a taulai atu i le alofa, Blue Origin Space, le Washington Post ma isi mataupu o lona lava tu'inanau.

4. O le UK FTSE 100 na pa'ū 0.14% i le 6507.82, Siamani DAX30 si'i 0.71% i le 13933.63, ma Farani CAC40 tumau le suia i le 5563.05.

5. O le Lancet, o se tusitala fa'afoma'i ta'uta'ua a Peretania, na lomia fa'ai'uga o le su'esu'ega a le falema'i o le "Satellite-V" III o le tui puipuia o le COVID-19 a Rusia, lea na fa'aalia ai o le aoga o le tui satelite-V e faasaga i le coronavirus fou e 91.6 %.

6. Ua toe suia le ituaiga fou o le coronavirus na maua i Peretania.Ina ua maeʻa suʻesuʻega, na iloa ai e saienitisi Peretania o nisi o faʻataʻitaʻiga na i ai se suiga e taʻua o le E484K, lea na maua muamua i suiga na maua i Aferika i Saute ma Pasila.Fai mai tagata popoto mai le English Public Health Agency, o le iai o ia suiga i na o ni nai faʻataʻitaʻiga o le novel coronavirus variant o loʻo maua i Peretania e le o lona uiga o suiga ua salalau ma o tui o loʻo faʻaaoga nei e tatau lava ona aoga.

7.Iapan mea pueata Ata masini Asosi: global uta mea pueata numera o le a 8.88 miliona iunite i 2020, 42% itiiti ifo i le 2019. SLR mea pueata pa'u 47% i le 2.37 miliona, ae leai-reflex mea pueata pa'u 26% i 2.93 miliona.E fa'amoemoe e o'o atu i le 9.53 miliona iunite i le 2021, o se fa'atuputeleina o le 7 pasene i luga atu o le 2020, ae o lo'o i lalo ifo o le fa'ama'i.O le i'uga o le fa'ama'i, ua fa'aleaogaina e atunu'u 'ese'ese fa'apotopotoga ma fa'atinoina tapula'a o le alu i fafo, ma fa'atupu ai le fa'aitiitia tele o mana'oga, ma o lo'o taumafai malosi kamupani pu'eata e atia'e mea pu'eata e le o fa'ata'ita'i fa'atasi ma le mana'omia tele.

8. O le Tokyo Olympic Organizing Committee, le International Olympic Committee ma le International Paralympic Committee na tuʻufaʻatasia faʻatasi le uluai tusi faʻamaʻi puipuia faʻamaʻi i luga o le 3rd, lea na faia ai ni faʻamatalaga auiliili i le puipuia o faʻamaʻi i le taimi o Taaloga Olimipeka ma Paralympic, ae na mafua ona o le Sa matua'i au'ili'ili faiga na matua faigata ai ona va'aia.

9. Na taʻua e le failauga o le Pentagon o Lloyd Austin, o le uluai failautusi o le puipuiga uliuli lea na avea talu ai nei ma le US Department of Defense, na faasilasilaina i se fonotaga a taitai o vaega eseese o le militeli na faia i le aso lava e tasi o le a tapunia uma matagaluega a le autau i totonu. o le isi 60 aso e talanoaina ai le taufaamataʻu o loʻo faʻaalia e le papaʻe supremacism ma faʻalavelave faʻapena faapena.

10. World Health Organization (WHO): e oo atu i le faaiuga o le 2020, 19.3 miliona tagata i le lalolagi atoa ua maua i le kanesa ma 10 miliona ua maliliu i le kanesa.O le kanesa ua avea ma mafuaaga lona lua o le oti i le lalolagi, ma o le 1/5 o tagata o le lalolagi o le a mafatia i le kanesa i o latou olaga.O le numera o mataupu fou o le kanesa o loʻo faʻamoemoe e faʻateleina i le sefulu tausaga o lumanaʻi, ma e oʻo atu i le 2040, o le numera o mataupu fou i le lalolagi o le a faʻateleina i le 47% i luga o le 2020, faʻatasi ai ma le siʻitia tele i atunuʻu maualalo ma ogatotonu tupe maua.

11. E tusa ai ma se suʻesuʻega faʻamaʻi na lomia i le British Journal of Natural Medicine, o le tala fou o le coronavirus na vavae ese i le taimi o le faʻamaʻi COVID-19 i Aferika i Saute na suʻesuʻeina toetoe lava o le genome atoa, ma 16 ituaiga fou o le siama na maua.e tofu uma ma suiga e le'i maua muamua i se isi mea.E mafai fo'i ona fa'aogaina lenei metotia mata'ituina o le genome i se fua tele i Aferika e fa'ailoa ai suiga fou o le coronavirus fou.


Taimi meli: Feb-05-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou