CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa na sainia e Biden se poloaiga e faatino ai ni tui fou mo le tele o tagata malaga mai fafo mai le aso 8 o Novema ma aveese tapulaʻa femalagaiga i Saina, Initia ma le tele o atunuu Europa.Tele tala i le lalolagi, Kind siaki le tala fou a le CFM i aso nei.

1. Ina ua auai i le fonotaga a le American Chicken Association i le aso 28 o Oketopa i le lotoifale, na saunoa ai le sui o le US Trade Representative Dai Qi e faapea, o le auga o ana fesootaiga ma Saina ina ia faaitiitia ai le vevesi o le va o le Iunaite Setete ma Saina, ona o le va o fefaatauaiga o loo i ai nei i le va. o atunuu e lua ua pei o “se faaputuga fafie mago.”i soo se taimi, e mafai ona "amata se afi" ona o se le malamalama, lea o le a i ai se aafiaga ogaoga i atunuu e lua.Na faʻaalia e Dai Qi le faʻamoemoe e ala i taumafaiga, e mafai ai e le Iunaite Setete ma Saina ona faia se "faʻatalanoaga toʻa" i luga o fefaʻatauaiga o loʻo iai nei.

2. Ua talosagaina e le Peresetene Rusia o Vladimir Putin le Gazprom e amata ona fuafua e fa'ateleina ana kesi fa'alenatura i Europa pe a mae'a ona tu'uina atu le kesi fa'alenatura i nofoaga e teu ai i lalo o le eleele a Rusia.O le tau o le kesi faalenatura i Europa ua ono faasilia i lenei tausaga ma toeititi faalima i le na o le tasi ma le afa masina i lenei tautoulu, ma mafua ai ona faatoluina le siitia o tau o le eletise i vaega o Europa.

3. Ua fa'ailoa mai e le Peresetene o Amerika Joe Biden se fa'avae fou mo le $1.85 trillion tupe fa'aalu fa'ale-agafesootai ma suiga o le tau na fa'atūina e Democrats i le Aso Tofi, e fa'amoemoe e manumalo i le lagolago a le Democrats i le Konekeresi.O lea fuafuaga e aofia ai le fa’aopoopoina o le fa’asili o le lafoga o fanau laiti mo le tausaga e tasi se’ia o’o atu i le 2022, fa’atasi ai ma se aiaiga e mafai ai ona fa’amalie tumau aiga e le o totogiina le lafoga o tupe maua.E lagolagoina le tausiga umi mo tagata matutua ma e le atoatoa le malosi mo le ono tausaga o aʻoaʻoga faʻapitoa mo aoga faataitai, ono tausaga o fesoasoani mo tamaiti ma le $150 piliona.E $555 piliona tala Amerika mo aiaiga e faatatau i le tau, lea e $320 piliona tala Amerika o le a fa'aaogaina mo le tele o le aoga ma le malosi fa'afouina, felauaiga, ta'avale eletise ma le gaosiga o le malosi mama mo se vaitaimi e 10 tausaga.

4. Ua fuafua Amerika Democrats e totogi se "lafoga o tupe maua piliona", Musk, Bezos ma isi 10 sili piliona e mafai ona totogi lafoga tetele mo lenei mea.O lenei aofaiga, o le a totogi e Musk le $ 50 piliona i lafoga i le lima tausaga muamua, ae o Bezos o le a totogi le $ 44 piliona.Ua lava le tupe e totogi ai se misiona i Mars.

5. McDonald's: o le a si'i i luga tau o mea'ai i fale'aiga a Amerika ina ia fa'afetauia le fa'avavevave o tau.O totogi i fale'aiga a Amerika McDonald's ua si'itia i luga ole 10% ile tausaga nei.O pili maualuga e totogi foi mo pepa, meaai ma isi sapalai.O tau o oloa ua faamoemoe e siitia i le 3.5% i le 4% i lenei tausaga, mai le 2% i le amataga o le 2021.

6. Le Fono Auro a le Lalolagi: e tusa ai ma le Global Gold manaoga Trends lipoti, o le aofaʻi o manaoga auro i le lalolagi atoa na oʻo i le 831 tone i le kuata lona tolu, i lalo 7% mai le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai ma le 13% mai le masina talu ai, e mafua ona o se laiti tafeaga o tulaga auro ETF.

7. O le ECB: fa'atumauina le fua faatatau autu o le toe fa'atupeina e le suia i le 0%, le fua faatatau o tupe teu i le-0.5% ma le fa'aauniga atu i le 0.25%.Taofi le tele o le Polokalame faʻatau aitalafu faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi (PEPP) e le suia i le 1.85 trillion euros.

8. O lo’o feagai le uafu o Los Angeles i Amerika ma se fa’afitauli tuga tele o le fa’aputuina o container gaogao, ae o le uafu a Saina i le isi itu o le Vasa Pasefika o lo’o pagatia ona o le le lava o containers, ma mafua ai ona fa’aauau pea ona faigata le sapalai o oloa. logistics i le Iunaite Setete.I le taimi nei, o le US logistics industry e leai se auala e faʻamalosia ai kamupani vaʻa e lafo atu pusa gaogao i Saina, ma le tele ma le tele o pusa o loʻo faʻaputuina i le taulaga o Los Angeles.i le taimi nei, e tusa ma le 2000 pusa gaogao o loʻo lafoina i Los Angeles mai taulaga Amerika e pei o Charleston, Savannah ma Houston.

9. I le fa'aogaina o le NASA's infrared telescope i Hawaii, ua maua ai e saienitisi ni asteroids e lua e maumea latalata i le Lalolagi.O luga o paneta e lua o loʻo i ai le sili atu i le 85% o metala, o le tasi o ia mea e sili atu le uʻamea, nickel ma le cobalt nai lo i latou i luga o le lalolagi.

10. O le aofa'i o fefa'ataua'iga i fafo a Rusia i lenei tausaga e ono o'o i le maualuga o le fitu tausaga.I le iva masina muamua o lenei tausaga, o le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga mai fafo a Rusia na oʻo atu i le 540 piliona tala Amerika, lea na oʻo atu ai i fafo le 310 piliona tala Amerika ma oloa mai fafo na oʻo atu i le 230 piliona tala Amerika.Ona o le si'itia tele o tau o malosiaga fa'ava-o-malo ma tau o mea mata'utia i lenei tausaga, o le si'itia o le fa'atauina atu e Rusia o nei oloa ua matua fa'ateleina ai fefa'ataua'iga.

11. Ua fuafua Initia e faatosina kamupani e pei o Tesla, Samsung ma LG Energy e teu faafaigaluega i le gaosiga o maa i le lotoifale, ma o loo taumafai le atunuu e fausia se laina sapalai i totonu o le atunuu mo le mama o felauaiga.Amata i le masina fou, o le a faia ai e Initia ni fa'aaliga se lima i le Iunaite Setete, Siamani, Farani, Korea i Saute ma Iapani e fa'aoso ai le au fai maa e gaosia i totonu o le atunu'u.

12. White House: Na sainia e Biden se poloaiga e faatino ai ni tui fou mo le tele o tagata malaga mai fafo mai le aso 8 o Novema ma aveese tapulaʻa femalagaiga i Saina, Initia ma le tele o atunuu Europa.I lalo o tulafono fou, e manaʻomia e pasese mai fafo e tuʻuina atu faʻamaoniga o tui ma faʻaiʻuga le lelei o suʻega aʻo leʻi malaga i luga, ma o kamupani vaalele e nafa ma le faʻatinoina o nei faiga.

13. Peresetene Farani Macron: faʻasalalau le aofaʻi o le 30 piliona piliona o le "Farani 2030" fuafuaga faʻafaigaluega, e masani lava e fesoʻotaʻi ma semiconductor, biopharmaceuticals, malosi faaniukilia, taavale malosi fou, faʻatoʻaga ma isi fanua, faʻamoemoe e faʻalauiloa vaega eseese o alamanuia e faʻavavevave ai le faʻafouina numera. ma ausia le tuputupu ae o le tamaoaiga.800 miliona Euro o le a faʻaaluina i le atinaʻeina o le robot alamanuia, o le afa o le a faʻaaogaina e fausia ai robots faʻatasi ma tekinolosi faʻapitoa.
 


Taimi meli: Oke-29-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou