CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa se mea e uiga i le Korean Automobile Industry Association?E te fia iloa e uiga i le faʻafitauli fou o le malosi i Europa?E te iloa le aafiaga o le vevela o le lalolagi ma suiga o le tau i luga o le Vasa Arctic?Kind check CFM's news today.

 

1. US Space Adventures: O le a ulufale atu le aliʻi Iapani Tomoshi Maazawa i le International Space Station i le aso 8 o Tesema i luga o le vaʻa vaʻalele a Soyuz.O le a nofo o ia i le nofoaga avanoa mo le 12 aso.O le tagata muamua o Zeyou na talosagaina muamua ni faʻamatalaga mai tagata lautele ma faia se lisi o mea e 100 e fai i le vanimonimo, e aofia ai le taʻalo badminton i le avanoa avanoa.

2. CNN: e tusa ma le 85% o meataalo faʻatau atu i le Iunaite Setete o loʻo faia i Saina.I le tali atu i le faʻafitauli o le sapalai o le lalolagi, o loʻo suia e le au gaosi meataalo a le US le tele o afifi o a latou oloa, faʻamuamua i le tuʻuina atu o meataalo mama ma vaivai ina ia faʻateleina tupe maua i le vaitau faʻatau aʻo leʻi oʻo i le faaiuga o le tausaga.

3. E tusa ai ma le Asosi o Faasalalauga a Iapani (NHK), i le sauniga masani o le tautoulu na faia i le Yasukuni Shrine mai le 17 i le 18, na ofoina atu ai e Fumio Kishida taulaga i le Yasukuni Shrine i le igoa o le "Plemia Iapani" i le aso 17.

4. O lo'o fa'atupula'ia le fa'atupuina o kamupani Iapani e fa'aoga lelei tagata faigaluega matutua o lo'o naunau e galulue.O Noshima, o se tagata fa'atau mea faigaluega tele, ua si'itia le tapula'a o galuega e 80 tausaga, ma ua soloia e le kamupani fai sipa YKK Group le tausaga litaea mo tagata faigaluega masani ia Aperila.

5.Tesla: o le taimi e tuʻuina atu ai i le Iunaite Setete ua toe tolopoina, ma o le tele o faʻataʻitaʻiga ua tolopoina e 2-3 masina nai lo le mea na faʻamoemoeina muamua.O le faʻatauga o le Model-X i le taimi nei o le a ave ia Setema 2022 mo le tuʻuina atu, faʻatusatusa i le taimi na folafolaina muamua o Me-Iuni i le tausaga a sau.

6.Korea Automobile Industry Association: i le kuata lona tolu, na gaosia e le au gaosi taavale i totonu o Korea i Saute le aofaʻi o 761975 taʻavale, i lalo 20.9% mai le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai, faʻatulagaina le 13-tausaga maualalo.O falegaosimea a le lalolagi o kamupani semiconductor taʻavale i Asia i Sautesasae ua tapunia ona o le Delta strain, ma o le faʻafitauli o le le lava o le semiconductor e faʻaalia ai le leai o se faʻailoga.

7. Strategists taʻitaʻia e JPMorgan Chase Marko Kolanovic na fai mai o popolega maketi talu ai nei e uiga i stagflation o loʻo "i le nofoaga sese" ma o le taamilosaga agai atu i tau maualalo ma faʻatauga maaleale tau tamaoaiga e tatau ona faʻaauau.E foliga mai o le a tumau pea le si'itia o le tamaoaiga i luga a'e o le fa'asologa ona e foliga mai o lo'o ave le fa'amuamua i faletupe tutotonu tetele i le fa'atumauina o le toe fa'aleleia o le tamaoaiga nai lo le taofiofia o le tau.O le toe fa'afo'i i tua o pone a Amerika i le vaiaso na te'a nei sa "fa'ainisinia ma le tumau" ma e mafai ona toe fa'aauau le fa'aputuga, e lagolagoina ai le suiga o aseta "tumau ma taua" se'ia o'o i le fa'ai'uga o le 2021.

8.Korea Meteorological Agency: o le maualalo o le vevela i Seoul i le vaveao o Oketopa 17 o le a pa'ū i le 1 tikeri Celsius, o le maualalo i le ogatotonu o Oketopa mo le toeitiiti 64 tausaga.

9.Farani: ua lata ona faia ni faiga e feagai ai ma le siitia o tau o le malosi.O le si'itia o tau o malosiaga fa'avaomalo, aemaise o tau o le kesi fa'alenatura, ua si'itia ai le tau o le malosi i Falani ma Europa, ma o le a fa'alauiloa atili e le malo nisi faiga i se taimi lata mai e tusa ai ma atina'e.

10. O le avanoa e fa'amoemoe ai matou tagata fa'atau tupe tului e fa'atupula'ia e le Fed le tului i le 25 fa'avae ia Iuni i le tausaga fou ua si'itia i le toeitiiti 50 pasene.O fesuiaiga o tului o loʻo faʻaalia ai o loʻo faʻamoemoe le maketi o le Fed e siitia le tului e tusa ma le 12 faʻavae i lana fonotaga ia Iuni.O le avanoa o le 25 faʻavae faʻaopoopoga ia Setema e faʻamoemoe e 100 pasene, sosoo ai ma le siʻitaga lona lua e le sili atu ia Fepuari 2023.

11. Talu ai nei, a'o fa'aauau pea ona fa'atuputeleina le tau o le kesi fa'alenatura, o le fa'alavelave malosi i Europa o lo'o fa'ateleina ma sili atu ona ogaoga.Fai mai ofisa o le EU, o oloa kesi a le EU o loʻo i lo latou tulaga maualalo i le lata i le sefulu tausaga.I le taimi lava e tasi, o kamupani malosi i Peretania o loʻo feagai pea ma le gaumativa.O tau o le kesi faanatura a Europa ua si'itia toetoe lava 600 pasene i lenei tausaga, ua fa'aititia ai le gaosiga o fale gaosi oloa ona o le si'itia o tau o le malosi ma fa'aalia ai tagata Europa i pili fa'avevela maualuga.

12. Ona o suiga o le tau ma le vevela o le lalolagi, o le sami aisa o le Vasa Arctic ua vave ona paʻu ma o lea ua itiiti ifo i le afa nai lo le 1980s.O se vaega o le 1 miliona sikuea kilomita i matu o Greenland ma fafo atu o le talafatai o Kanata ua taʻua o le "soona aisa mulimuli".Fai mai tagata suʻesuʻe i le Iunivesite o Columbia i le Iunaite Setete, o le “vaega aisa mulimuli” o le Vasa Arctic e ono mou atu i le 2100.

 


Taimi meli: Oke-19-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou