CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa o le a tapunia aloaia Alitalia?Ma o le a oʻo i luga le manaʻoga o le koale i le lalolagi i le 2025 ona pa'ū lea i le 25% i le 2050?Tele tala i le lalolagi, Kind siaki le tala fou a le CFM i aso nei.

1. I le aso 12 o Oketopa, taimi faʻapitonuʻu, na tuʻuina atu ai e le Federal Reserve Bank o Niu Ioka se lipoti e faʻapea o le faʻamoemoega o tagata faʻatau a le US mo le tau o le tau i le tausaga a sau na oʻo atu i le 5.3%, faʻatupulaia mo le 11 masina sosoo ma oʻo atu i taimi uma. maualuga.Ae ui i lea, o le taʻitaʻifono a le Federal Reserve Colin Powell o loʻo faʻapea mai o le tau o le tau e na o sina taimi ma o le Fed o le a le tipiina tului a le feterale ona o se taunuuga.

2. E ui ina oʻo i le 3.4% le tau o le tamaoaiga i le vaega o le Euro ia Setema, o le maualuga o le 13-tausaga, na fai mai le pule sili o le tamaoaiga o Rehn i le aso 11 e leai se faʻamoemoe o le ECB e fetuunai faiga faʻavae tupe i le taimi nei.

3. Ua valoia e le International Monetary Fund o le tuputupu aʻe o le tamaoaiga o Saina o le a oʻo i le 8% i le 2021, 0.1 pasene maualalo ifo nai lo le masina o Iulai, ma le 5.6% i le 2022, 0.1 pasene maualalo ifo nai lo le tala muamua.

4. Na faʻasalalau e le Komisi Europa le tuʻuina atu o le uluaʻi 15-tausaga lanu meamata, faʻatupuina le aofaʻi o 12 piliona euros mo le faʻaogaina o le lanumeamata ma le faʻaauau i totonu o le 27 EU.Fai mai le Komisi o Europa, o le pepa lanu meamata na sainia mo le sili atu i le 135 piliona euros, faʻamautu se faʻamaumauga i le lalolagi i tulaga o manaʻoga maketi ma le tuʻuina atu.

5. Na tuʻuina atu e le Federal Reserve minute o le fonotaga a Setema a le Federal Open Market Committee (FOMC) i le aso 13 o Oketopa, taimi faʻapitonuʻu, ma faʻamaonia atili ai le faʻamoemoe o le Fed o le "aveeseina faasolosolo aitalafu" i le tolu vaiaso.O minute o loʻo faʻaalia ai e mafai e le Fed ona amata faʻaitiitia ana faʻatauga faʻalemasina i le amataga o le ogatotonu o Novema.

6. International Energy Agency: ole a o'o ile 2025 ole manaoga ole koale ole lalolagi ona pa'u lea ile 25% ile 2050. E le lava le tau ole tau a malo e ausia ai sini ole Maliega Paris.E oo atu i le 2030, e tatau ona faatoluina e le lalolagi ana tupe teufaafaigaluega i malosiaga mama e taofia ai suiga o le tau.

7. Ua faalauiloa e le International Monetary Fund (IMF) lana tala lata mai i le lalolagi i le 12th taimi i le lotoifale, fai mai pe a faatusatusa i isi atunuu atiaʻe, o le faʻamaʻi COVID-19 ua afaina ai le tamaoaiga o Peretania.O loʻo valoia e le vaega o le tamaoaiga o Peretania o le a 3 pasene laʻititi i le 2024 nai lo le taimi aʻo leʻi faʻamaʻi, faʻavasega i le pito i lalo o atunuu G7 uma, ae o isi atunuu G7, e pei o le Iunaite Setete, Kanata ma Iapani, o le a toe foi i. tulaga muamua o le faamai.

8. Fai mai le Palemia o Rusia Mishuskin: “O le galulue faatasi o le tamaoaiga ma fefaʻatauaʻiga o loʻo i ai se sao taua i le atinaʻeina o sootaga a Rusia ma Saina.I le 2021, o le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga i le va o atunuʻu e lua o le a faʻatumauina le tuputupu aʻe malosi.Mai Ianuari ia Iulai, na siitia i le 29% i le US $ 74 piliona.O lenei tulaga ua mafua ai ona tatou talitonu o tulaga maualuga o loʻo faʻamoemoe e ausia i lenei tausaga.O le sini o le faʻateleina o fefaʻatauaiga i le 200 piliona tala Amerika na tuʻuina atu e taʻitaʻi Saina ma Rusia o le a ausia i se taimi lata mai.“

9. Ua lapata’ia e le Entertainer, o se tasi o fa’atau meata’alo tele i Peretania, o le fa’alavelave tele ma le tuai o uta i uafu i Peretania o le a o’o atu ai i le le lava o meata’alo mo fa’afiafiaga masani a papalagi i lenei tausaga.O lo'o fa'atupula'ia fo'i fa'aputuga o koneteina i nofoaga fa'ato'aga, e aofia ai Felixstow, le uafu tele i Peretania.O le fa'alavelave ua fa'aoso ai popolega lautele i le au fa'atau oloa e uiga i su'esu'ega i le lumana'i.

10. South Korean technology sauai Naver: teu faafaigaluega 11.3 piliona won, po o le US $9.52 miliona, i Gaudio Lab, o se kamupani tekinolosi leo i Yuan Cosmos.E ala i lenei tupe teufaafaigaluega, o le a galulue faʻatasi Naver ma Gaudio Lab e aʻoaʻoina tagata faigaluega faʻapitoa ma loka i le maketi leo metacosmos lalolagi.

11. O le a tapunia aloaia Alitalia.I le maeʻa ai o tausaga o faʻalagolago i le lagolago a le malo o Italia, na avea le faʻamaʻi COVID-19 ma vaomago mulimuli na tuʻimomomoina le kamupani.I le faaiuga o le 1960s, o Alitalia o le lona tolu tele o kamupani vaalele i Europa, ina ua uma le British Airways ma Air France.


Taimi meli: Oke-15-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou