CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa e uiga i le faaleagaina o mea faaniukilia mo togafitiga o otaota i Iapani?E te fia iloa le aafiaga o le faʻamaʻi i le tamaoaiga?E te iloa fa'aaliga ma fa'alavelave i Farani?Kind check CFM's news today .

1. Na tusia e le Matagaluega o Punaoa Faalenatura a le Russian Federation i se ata faataitai o le lipoti a le atunuu i le puipuiga o le siosiomaga ma le tulaga quo i le 2020 e faapea i le va o le 2010 ma le 2020, o le suauu suauu mama a Rusia na faaitiitia e tusa ma le 33%, o le kesi faalenatura faasao e 27%, ae o le koale. tau fa'aitiitiga fa'aagaaga.O faʻaagaga suauʻu a Rusia na pa'ū mai le tusa ma le 30 piliona tone i le va o le 2010 ma le 2015 i le tusa ma le 20 piliona tone i le va o le 2015 ma le 2020, e tusa ai ma le pepa.Na tumau pea le faʻaagaga o kesi faʻalenatura i le 70 trillion kupita mita seia oʻo i le 2015 ma pa'ū i le 5 piliona kupita mita i le 2016.

2. Iapani Tokyo Electric Power Company na fai mai i le 9th e faapea o le masini fausu o mea faaniukilia otaota togafitiga (ALPS) i le Fukushima Daiichi malosiaga faaniukilia na maua ua faaleagaina, ma 24 o le 25 masini na faaleagaina.Fai mai Tepco, o le tulaga lava lea na maua i le 2 tausaga talu ai ma e 25 masini na suia, ae e leʻi suʻesuʻeina pe faʻasalalau le mafuaʻaga o le faʻaleagaina i lena taimi.

3. Ua fa'ailoa mai e le Peresetene o Amerika Joe Biden le fa'aopoopoina o le fa'alavelave fa'afuase'i mo le isi tausaga.I se faʻamatalaga, na taʻua ai e Biden e faʻapea, aʻo faʻaauau pea le faʻamataʻu o faiga faatupu faalavelave, o le Folafolaga Nu. 7463, lea na faʻalauiloaina ia Setema 14, 2001, o lona uiga, o le tuʻuina atu o se setete o faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le pule na tuʻuina atu e taulimaina ai, o le a. tumau pea le malosi pe a uma Setema 14, 2021.

4. Nancy Vanden Houten, o le au suʻesuʻe sili a le US i le Oxford Institute of Economics, fai mai o sapalai taofia e le faʻamaʻi o le a faʻatupuina ai le mamafa o tau i le faaiuga o le tausaga, ae o le vaivai o manaoga i totonu o le US o le a faʻagesegese le PPI i le tautoulu ma 2022.

5. Talu ai nei, o le aai o Ginowan, Okinawa Prefecture, Iapani na faʻasalalau faʻaiʻuga o suʻega o le lafoaia le faʻatagaina o otaota e le militeri US na tu i Iapani.O le suʻesuʻega o loʻo faʻaalia ai o mea o loʻo i totonu o le organofluorine i totonu o otaota e sili atu nai lo le 13 taimi na faʻatulagaina e le malo Iapani.

6. E tusa ai ma le Agence France-Presse, 11, o tagata i le tele o vaega o Farani na toe faia se faʻataʻitaʻiga e faasaga i pasi o le soifua maloloina ma isi faʻamaʻi faʻamaʻi, sili atu i le 120000 tagata na auai.19000 o latou na faʻaalia i le laumua o Paris.E 85 tagata na pu’e faapagota e leoleo ina ua tula’i mai le vevesi, ma e toatolu leoleo na manu’a teisi i le tetee.E tusa ai ma le fesoʻotaʻiga satelite a Rusia, na faʻaaogaina e le au faʻamalosia tulafono le kesi loimata i luga o tagata tetee i le taimi o taua i Pale.O le lona iva lea o vaiaso sosoo ua aga’i atu ai tagata Farani i luga o le alatele e tetee i le tulafono a le malo o Macron, lea ua vaai i ai le au tetee o le faailoga tagata i tagata e lei faia ni tui.

7. Na faasilasila mai e le vaega a Iapani o le puipuiga a le tagata lava ia e faapea o se faamalositino tele a le militeri e aofia ai le 100000 o le a amata i le aso 15 o Setema. talu mai le 1993. O le faʻamoemoe o le faʻamalositino o le faʻaleleia lea o le gafatia e tali atu ai i gaioiga o le gataifale a Saina.Ua lipotia mai o le a auai foi le Vaegaau Puipui a le tagata lava ia i Shikoku, Hokkaido ma le US Army o loʻo tu i Iapani i lenei faʻamalositino.

8. O se suʻesuʻega i le faavae o Prince Charles ua faʻalauiloaina ina ua uma ona lipotia e le aufaasālalau a Peretania o se faletupe Rusia na foaʻi atu se aofaiga tele o tupe i le faʻavae o Prince Charles, o le tala lea a le Scottish charity regulator i se faʻamatalaga i le aso 12 o Setema i le lotoifale.

9.O Setema 12, taimi faʻapitonuʻu, o se faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi na tupu i le laumua o Turki o Ankara, ma fasiotia ai tagata e toalima.Ua lipotia mai o le mea na tupu na mafua ona o se fetoaiga o pasi ma se taavale i Ankara Etimesgut County.Na taunu’u atu le to’atele o leoleo ma ta’avale a le falema’i i lea nofoaga ma maua ai ni tagata se to’atolu ua maliliu i lea taimi, ae o isi e to’alua na maliliu ina ua ave i le falema’i.

10.Mohamed Naim, o le failauga mo le ofisa faaupufai a Afghan Taliban i Doha, Qatar, na lafoina se feʻau i luga o ala o faasalalauga lautele i le aso 13 o Setema, taimi i le lotoifale, faafitia le talafou na faasalalauina i luga o le Initaneti e faapea Abdul Ghani Baradar, sui palemia sui o le Afghan malo le tumau, na fasiotia i Afghanistan.

11. House Democrats na faasilasilaina se afifi o lafoga siitaga i le Aso Gafua, ae o le maualuga maualuga o loʻo ogatasi ma le US $ 3.5 trillion mataupu tau tamaoaiga a Peresitene Joe Biden.Na fautuaina e le Democrats le siitia o le maualuga o lafoga a kamupani mai le 21% i le 26.5%, i lalo ifo o le 28% e manaʻomia e Biden.O le faʻaluga o lafoga o tupe faavae na siitia mai le 20% i le 25%, i lalo ole 39.6% na manaʻomia e Biden.Afai e te aofia ai le 3.8% o le inisiua soifua maloloina i luga o tagata maualuga, o le maualuga o tupe maua lafoga o le a oʻo i le 28.8%.O le a talanoaina e le Komiti o auala ma auala a le maota le tulafono i le Aso Lua.

 

 


Taimi meli: Sep-14-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou