CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa le fasiotiga o le peresitene o Haiti?E te fia iloa e uiga i Ta'aloga Olimipeka o le Taumalulu?E te iloa le vevela fa'asolopito o le Iunaite Setete?Kind check CFM's news today .

1. Na fasiotia Peresitene Jovernail Moise Haiti i lona fale i le aso 7.Na taʻua e le Palemia o Haiti i le leitio e faapea, i le 1 i le taeao o lena aso, na osofaʻia ai Moise ma fasiotia i lona fale e se vaega o le au "Sipaniolo ma le Igilisi" e le o iloa.

2. Claudio Olivera, le tupu Bitcoin o Pasila, ua molia i luga o le masalomia o le taufaasese ma le faʻaogaina o tupe a tagata o tausia, e aofia ai le $ 300m.I le 2019, na lipotia ai e le vaega le leiloa o le sili atu i le 7000 bitcoins na ia umia mo tagata faʻatau.O se suesuega a leoleo na maua ai o le tele o bitcoins na tafe atu i totonu o le atotupe a Olivera.

3. O le a fa'alauiloa aloa'ia e le Komisi o Europa lana faiga fa'avae o le tau o tuaoi o le carbon i le aso 14 o Iulai, e fa'atatau muamua i kamupani fa'amalosi malosi ma le malosi.Ua fautuaina e le au popoto e faapea o pisinisi auina atu i fafo e tatau ona tausia se faamaumauga lelei o le "carbon cost" ma faaaoga auala eseese e pei o le faaleleia o tekinolosi e ausia ai le maualuga o le carbon peak ma le carbon neutralization mai le vaaiga a pisinisi i se taimi vave lava, ina ia faaitiitia ai le carbon footprint o oloa auina atu i fafo. oloa, aemaise o oloa e auina atu i fafo i Europa.

4.Chipmaker Intel ua fuafua e teu fa'afaigaluega le $20 piliona (129.6 piliona yuan) e fausia ai la'au chip i le tele o setete o le EU, faatasi ai ma se mataitusi tetele o maketi e $226.1 piliona (1.46 trillion yuan).Ina ia mafai ona motusia paʻu faʻatekonolosi a le Iunaite Setete, tauva mo le tele o leo i le lalolagi semiconductor alamanuia, ma faʻamautinoa le tutoʻatasi o le Europa semiconductor alamanuia, Europa faasolosolo "galulue faʻatasi e tetee atu i le Iunaite Setete."

5. Na faasilasila mai e le Tokyo Olympic Organizing Committee i le aso 10 o le a le faatagaina tagata matamata e ulufale i taaloga peisipolo ma sofipolo i Fukushima ma taaloga soka i Sapporo, ina ia mafai ai e tagata matamata ona matamata i na o le lua taaloga o le Olimipeka, o le tietie uila ma le lakapi, ma iina. e na o le tolu lava nofoaga o totoe.E le gata i lea, o le Tokyo Olympic Organizing Committee na fai mai o le taaloga lakapi o le Olimipeka e faia i le Sapporo Dome Stadium o le a faia foi i tua atu o faitotoa tapunia.

6.CNN: ona o le vevela i le tele o nofoaga o loʻo latalata atu i le maualuga o faʻamaumauga, o le tele o setete e fa, e aofia ai Kalefonia ma Nevada, ua tuʻuina atu se "tulaga fa" maualuga maualuga tulaga lamatia.Toeitiiti atoa le 200 tagata ua maliliu i setete o Amerika o Oregon ma Uosigitone ona o le galu vevela talu ai nei.O le maualuga o le vevela i Las Vegas, Nevada, na oo i le 47.2 tikeri Celsius i le aoauli o Iulai 10, o le maualuga lea talu mai le 1942. I le aso 10 o Iulai, i le taimi o le lotoifale, o le maualuga maualuga o le vevela i le Vanu o le oti i sautesasae o Kalefonia, o se tasi o itulagi sili ona vevela i le lalolagi. , na oʻo i le 54.4 tikeri Celsius, latalata i le maualuga o taimi uma.

7.Iapan Economic Research Center: O le GDP moni a Iapani e fa'amoemoe e toe fo'i i tulaga a'o le'i fa'ama'i i le fa'ai'uga o le tausaga.O le fua faatatau moni o le GDP a Iapani o le a faatumauina le maualuga o le tuputupu ae o le 4.58 pasene mai ia Oketopa ia Tesema, ma o le GDP moni i se fua faatatau faaletausaga o le a oo atu i le 549 trillion yen.

8. Ua faʻasalaina e le Komisi Europa le BMW ma Volkswagen 875 miliona Euro mo le taupulepulega e taofi le faʻaogaina o tekonolosi mama e solia ai tulafono a le EU antitrust.

9. Fa'alapotopotoga o Mea'ai ma Fa'ato'aga a Malo Aufaatasi: ia Iuni, na pa'u ai tau o taumafa i le lalolagi mo le taimi muamua i lea masina ma lea masina talu ona si'itia mo le 12 masina fa'asolosolo.Talu ai o tau maualalo mo suauʻu fualaau faisua, fatu ma meaʻai susu na faʻafefe ai le maualuga o tau mo aano o manufasi ma suka, o le FAO tau o meaʻai na pa'ū i le 2.5 pasene masina i lea masina i le 124.6 points ia Iuni, ae na siitia pea i le 33.9 pasene mai le tausaga na muamua atu.

10. Matagaluega o puipuiga mai fa'ama'i a Korea i Saute: o le galu lona fa o le fa'ama'i o lo'o sosolo i se auala atoa, ma o le numera o fa'ama'i fa'amaonia ma le tulaga lamatia o fa'ama'i e ono maualuga atu nai lo galu muamua e tolu o fa'ama'i.E 1316 mataupu fou na faʻamaonia e le COVID-19 i Korea i Saute ia Iulai 9, 41 sili atu nai lo le aso talu ai ma sili atu nai lo le 1200 mo aso sosoo e tolu, o le maualuga lea talu mai le faʻamaʻi i Korea i Saute.

11. Fa'amatalaga fa'atauga na tu'uina mai e le BMW Group fa'aalia mai ia Ianuari ia Iuni 2021, na tu'uina atu ai e le BMW Group se aofa'iga o le tusa ma le 467000 BMW ma MINI ta'avale i le maketi Saina, o se si'itaga o le 41.9% i lea tausaga ma lea tausaga ma se fa'amaumauga maualuga mo le tutusa. vaitaimi.

12. South Korea Matagaluega o Alamanuia, Fefa'ataua'iga ma Punaoa: o le 2452 suiga tele tonnage poloaiga fau vaa gaosia i le afa muamua o le lalolagi, South Korean faufale i totonu o le atunuu na mauaina le aofaiga atoa o 10.88 miliona suiga tonnage atoa poloaiga, accounting mo 44 pasene.E tusa ai ma le tau o le poloaiga, na maua e Korea i Saute le $ 26.7 piliona i le fausiaina o vaa, e tusa ma le 49 pasene o poloaiga a le lalolagi i le afa muamua o le tausaga.

13. O le 71 tausaga le matua British billionaire Richard Branson icon, na faavaeina le Virgin Galactic, na malaga atu i le vanimonimo i luga o se vaʻa malosi i le taeao o Iulai 11 taimi i le lotoifale.E aofia ai foi pailate e toalua ma tagata faigaluega a le kamupani e toatolu.I luga o le autu pe i ai se tuuga avanoa, na faafitia e Branson o ia ma Bezos o loʻo tauva mo le o le a muamua i le vanimonimo.Na tulaueleele le vaalele i le 11:41 i le taimi o le lotoifale i le aso 11 o Iulai, ma faailogaina ai le malaga muamua a Branson i avanoa faapisinisi i le lalolagi.Na manuia le faigamalaga, iva aso na muamua atu i le Pule Sili muamua o Amazon Bezos, ma avea ma uluai vaalele tumaoti e ulufale atu i le pito o le vanimonimo.


Taimi meli: Iul-13-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou