CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

CFM taeao pou

1. Na fa'amaonia mai e le Asosi Soka Falani i le 26 o taimi fa'alotoifale o lenei vaitau o le Ipu Falani ma Carling Cup fa'ai'uga o le a faia i Aso Faraile mulimuli e lua i le fa'ai'uga o Iulai.E le gata i lea, ua faalauiloa aloaia e le French Professional Football League o le 2020-21 Ligue 1 vaitau o le a tatalaina aloaia i le aso 22 o Aukuso.

2.O nisi o taunuuga e faaalia ai o le a toe filifilia le Peresetene Icelandic Johannesson ma le 90% o le palota.

3. O le International Monetary Fund (IMF) talu ai nei na tatala ai lana lipoti lata mai o le World Economic Outlook, ma valoia ai o le aofaʻi o le GDP o le lalolagi atoa o le a-4.9% i le 2020, faʻatusatusa i le tala muamua o le-3%.O le tamaoaiga o Saina o loʻo faʻamoemoe e faʻatupulaia i le 1% i le 2020, naʻo le tasi lea o le tamaoaiga tele o le lalolagi e ausia le faʻatupulaia lelei.

4. I le 29th, na toe faʻalauteleina ai e le Iuni a Europa le faʻasalaga tau tamaoaiga e faasaga ia Rusia seia oʻo ia Ianuari 31th i le tausaga a sau i luga o le mafuaaga e leʻi atoatoa ona faʻatinoina le maliega faʻagata i Iukureini.

5. Fa'aputugatupe Fa'ava-o-malo: A'o fa'aputu e faletupe tutotonu se aofa'iga tele o tala i le mae'a ai o le fa'ama'i i le kuata muamua, o le aofa'i o tala o tupe fa'aagaga mai fafo na lipotia i le IMF na si'itia i le 61.9%, ma o le vaega o tala o lo'o maualuga pea.E ui o le vaega a le RMB na siitia na o sina laititi, ae na ausia le maualuga fou o le 2.02% talu mai le lipoti a le IMF i le kuata lona fa o le 2016, faʻatusatusa i le 1.9% i le kuata lona fa o le tausaga talu ai, maualuga atu nai lo le 1.55% i le tala Ausetalia ma 1.78% ile tala Kanata.

6. Na faasilasila e le Fono a Europa ina ua mavae aso o feutagaiga, o le 27 sui o le Iuni a Europa ua iu lava ina ausia se maliliega e faataga tagatanuu o atunuu e 15, e aofia ai Saina, e ulufale atu i le Iuni a Europa mai ia Iulai 1st.Ma o le Iunaite Setete na le aofia ai ona o le tulaga ogaoga o faʻamaʻi o le COVID-19.

7. Australian Bureau of Agricultural Resources and Economics: ona o le le lava o le suavai mo le faʻafefe, o le gaosiga o fulufulu fulufulu e tatau ona pa'ū i le 72% i le 134000 tone i le 2019-2020.Ole fua ole cotton e fa'atatau ile pa'u ile 83% ile60,000 hectares, o le tulaga aupito maualalo talu mai le 1978-1979.

8. Fai mai le Sui Palemia o Rusia Dmitry Chernyshenko e tusa ai ma le fautuaga a le Russian Federal Agency for Consumer Protection and Public Welfare Supervision ma le Matagaluega o Aganuu a Rusia, e mafai e fale tifaga Rusia ona toe amata galuega i le aso 15 o Iulai.I le taimi lava e tasi, na faʻailoa mai e Chernyshenko o le aso faʻapitoa e toe amata ai fale tifaga i itulagi taʻitasi e mafai ona filifili e le malo i le lotoifale.

 


Taimi meli: Iul-02-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou