CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

CFM taeao Post

1.Goldman Sachs ma le malo Meleisia ua ausia se maliliega e foia ai se feeseeseaiga faaletulafono ma le malo o Meleisia i luga o le tuuina atu e le vaega o pone e fai ma sui o se kamupani atinae Malaysia.

2. E tusa ai ma se pepa faʻataʻitaʻiga na maua e Reuters, o le EU o le a toe iloilo ma faʻatapulaʻaina le auina atu i fafo o "mea maʻaleʻale maʻaleʻale ma tekinolosi" i Hong Kong, aemaise lava i latou o loʻo masalomia o loʻo faʻaaogaina mo le "taofia", faʻalavelaveina o fesoʻotaʻiga i totonu ma le mataʻituina o fesoʻotaiga, Na lipotia mai e Reuters. O faiga e faamoemoe e amata ia Iulai 28, o le tala lea a Reuters.

3.Us Federal Court: e tusa ai ma le tulafono a Uosigitone, Bitcoin ua faauigaina o le "tupe"

4. Hindustan Times: O le tui muamua COVID-19 a Initia na amata ona ulufale i faʻataʻitaʻiga falemaʻi i le aso 24 o Iulai. Academy of Medical Sciences. O le vaega lona lua o le faamasinoga o le a aofia ai 750 volenitia mai itulagi uma 12, matutua i le va o le 12 ma le 65.

5. I le fefe ne'i le mafai ona fa'amauina i tala le pa'u o le va ma le Iunaite Setete, o lea ua fa'ato'a maua ai e Turkey le ulua'i Rusia na avea ma fa'atau auro aupito tele i le lalolagi.

6. Faletupe Tutotonu o Initia: A'afia i le faʻamaʻi, o le tamaoaiga o Initia ua toetoe lava a le mafai, ma o nonogatupe e le o faʻatinoina i faletupe Initia e faʻamoemoe e siitia mai le 8.5% i le tausaga faʻaletupe talu ai i le 12.5% ​​i lenei tausaga faʻaletupe, o le 20-tausaga. maualuga.Das, kovana o le faletupe tutotonu o Initia, fai mai afai e sili atu le leaga o le siosiomaga macroeconomic, o le fua faatatau e mafai ona siitia i le 14.7%, ma faateleina ai le mamafa o le tamaoaiga.

7. O le le mautonu o le tamaoaiga o le lalolagi o le a lagolagoina tupe teu faafaigaluega i le afa lona lua o le tausaga.O le fa'ama'i ua i ai se aafiaga ogaoga i le tamaoaiga i fafo.O le a tumau pea le le mautonu ma e mafai ona i ai se aafiaga tumau i le faila.O mea taua e pei o le maualuga o le lamatiaga, tau maualalo o avanoa ma le malosi gafatia lelei o le a lagolagoina ai tupe teu auro i le tausaga atoa.

8. Matagaluega o Felauaiga a Korea i Saute: tuʻuina atu se faʻatonuga faʻafuaseʻi e talosagaina kamupani vaalele i le lotoifale e siaki pe o iai se faʻafitauli i le latou Boeing 737. I le aso 24, na tuʻuina atu ai e le Federal Aviation Administration se faʻatonuga faʻafuaseʻi e manaʻomia ai le asiasia faʻafuaseʻi o le 2000 Boeing 737NG ma le 737 classic. vaalele resitalaina i totonu o le Iunaite Setete, ona o le pala o vaʻa siaki ea o faʻataʻitaʻiga talafeagai o vaalele e mafai ona taʻitaʻia ai le afi.


Taimi meli: Iul-28-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou