CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

CFM taeao Post

1. Chevron, le kamupani suauʻu US, fai mai ua malilie e faʻatau le Noble Energy i luga o se fefaʻatauaiga uma, e tusa ma le $ 5 piliona.O le gaioiga e mafai ai e Chevron ona faʻalauteleina ana gaioiga i Permian basins i West Texas ma New Mexico ma mafai ai ona faʻaolaina Chevron $ 300 miliona i le tausaga.O le au gaosi shale a Amerika ua matua afaina i le paʻu o tau o le suauu ona o le faʻamaʻi o le COVID-19 ma le tau o tau i le va o Saudi Arabia ma Rusia, ina ua maeʻa se suʻesuʻega a Deloitte na faʻailoa mai pe a faʻafefeteina tau o suauʻu faavaomalo i le maualalo o le $35 i le. paelo, e tusa ma le 30% o tagata gaosi shale a Amerika o le a le mafai ona totogi.

2.Reuters: Fai mai le Minisita o Tupe Farani Lemerre e le taofia e Farani le Huawei mai le teu faafaigaluegaina o le 5G i Farani.

3. Na taʻua e le Failautusi o le Puipuiga a Amerika, Esper, o loʻo ia faʻamoemoe e asiasi i Saina aʻo leʻi oʻo i le faaiuga o le tausaga e talanoaina ai vaega o loʻo tutusa ai le fiafia o atunuu e lua.

4. E ui ina a'afia leaga ile fa'ama'i ole COVID-19, ae fa'afetai i le mana'omia tele mai Saina ma isi maketi a Asia, o tupe maua mai fafo mai pisinisi autu a Niu Sila, e pei o susu ma aano o manu, ua si'itia nai lo le pa'u i lenei tausaga, ma le si'itia e toeitiiti lava $1 piliona Niu Sila (US $664 miliona) i le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai.

5. O le lumana'i auro mo Aukuso tilivaina i le COMEX na si'itia le $21.20, po'o le lata i le 1.2%, e tapunia i le $1865.10 i le aunese, o le tau aupito maualuga lea e tapunia talu mai Setema 2011.

6. Na pa'u'u i le lumana'i le suau'u mama a le WTI i le 1.1% i le $41.45/paila, ae pa'u i lalo le 1.02% i le $43.87/paila i le lumana'i o London Brent.

7. Na taʻua e le Faletupe o Korea i le Aso Tofi o le a faʻamutaina lana talosaga le tumau e tuʻuina atu tupe e le faʻatapulaʻaina e ala i galuega toe faʻatau i le faaiuga o Iulai, ona o le faʻaleleia atili o le tulaga tau tupe ma le vaivai o manaʻoga o faʻalapotopotoga tau tupe a Korea i Saute.

8. O le a fa'aititia e le Asosi a le au fa'atau araisa a Thai mo le tausaga lenei mai le 7.5 miliona tone i le 6.5 miliona tone, o le fa'atauga aupito maualalo lea mo le fa'atauina atu o araisa i le lata i le 20 tausaga.

9. Malo o Kalefonia: ina ia mafai ona faʻamalieina manaʻoga o sapalai faʻamaʻi, ua sainia se poloaiga fou ma le BYD's North American lala mo le 420 miliona matapulepule, e aofia ai le 120 miliona N-95 matapulepule ma le 300 miliona taotoga.O le konekarate e 315 miliona tala.

10. International Semiconductor Industry Association: fa'atauga i le lalolagi atoa o masini gaosi semiconductor e fa'amoemoe e fa'atupula'ia i le US $63.2 piliona i lenei tausaga, i luga 6% mai le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.O le faʻatauina o masini gaosiga semiconductor e faʻamoemoe e ausia se faʻamaumauga $ 70 piliona i le 2021.

 

 


Taimi meli: Iul-24-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou