CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

CFM taeao Post

1. E ui lava e leai ni mataupu fou i Taialani mo le sili atu i le 40 aso sosoo, o Thailand o le a avea ma sili ona leaga le tamaoaiga i Asia i lenei tausaga, e tusa ai ma se suʻesuʻega na tuʻuina mai e Bloomberg.Ua valoia e le Faletupe a le Atunuu o Thailand o le tuputupu aʻe o le GDP i Taialani o le a paʻu i le 8.1% i lenei tausaga, o le paʻu tele lea i tausaga talu ai, ma o le faʻalavelave na mafua mai i le faʻamaʻi e sili atu ona ogaoga nai lo le "Tom Yum Gong" faʻafitauli tau tupe i le 20 tausaga talu ai.

2.WPP, le vaega tele o feso'ota'iga i le lalolagi, ma le kamupani faufautua Kaidu (Kantar) na tu'ufa'atasia le lipoti i luga o le Top 100 Global Brands of BrandZ i le 2020, ma lana ata vitio puupuu TikTok tulaga 79 i luga o le lisi mo le taimi muamua.

3. O fale mataaga ma faasalalauga ua matua lavea."E ui o le aʻafiaga o le tala fou coronavirus faʻamaʻi atonu e sili ona iloa i le 2020 ma le 2021, o le mea moni, o le a faʻaauau pea le aʻafiaga mo le isi lima tausaga," o le tala lea a Ampere i le lipoti.Ampere o loʻo valoia o le faʻamaʻi o loʻo faʻamoemoe e taʻitaʻia ai le mou atu o le "160 piliona tala o le tuputupu aʻe" faʻanatinati ausia e le pisinisi faʻafiafia.

4. Na ioeina e le au faamaopoopo se faaaliga tulaga i le itumalo o Shinjuku i Tokyo e faapea o se faaaliga e ono aso na faia i le amataga o le masina na maua ai se faamaʻi pipisi lea na maua e le aofaʻi o le 30 tagata faigaluega ma le au maimoa, ae tusa ma le 850 tagata na vavalalata.I le taimi nei, o loʻo valaʻau e le malo tele o Tokyo ia soʻotaga vavalalata uma e faʻataʻitaʻi mo le coronavirus fou.

5. Ina ua uma ona faʻasalalau e le UK Treasury le vaega lona lua o le fuafuaga laveaʻi a Peretania, Moody's, le ofisa faʻavaomalo faʻavaomalo, na lapatai mai o le paʻu o le tamaoaiga o Peretania mai le maualuga i le maualalo i lenei tausaga o le a sili atu nai lo se isi lava G20 atunuu, aua i totonu. faʻaopoopo i le aʻafiaga o le faʻamaʻi fou o le coronavirus, o le aʻafiaga o Brexit i le afa lona lua o lenei tausaga e tatau foi ona amanaia.

6. O le numera o pisinisi gaumativa i Iapani na oʻo i le 4001 i le afa muamua o le 2020 (faʻatasi ai ma se aitalafu atoa e sili atu i le 10 miliona yen), e tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina atu e le Tokyo Commercial and Industrial Research Company.E ui na faatupulaia i le na o le 0.3 pasene i luga o le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai, o le uluai siitaga lea i le 11 tausaga talu mai le faaletonu o Lehman i le 2009. O le aofaʻi o aitalafu a kamupani gaumativa i le afa muamua o le tausaga e 657.1 piliona yen, i lalo 13.7% mai le tausaga na muamua atu.

7. O le Baltic dry index na pa'ū 0.99% ile 1792.


Taimi meli: Iul-14-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou