CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

CFM taeao pou

1. O le Brazilian Association of vegetable Oil Industries: o loʻo faʻatumauina lana seleselega i le 2020 o le gaosiga o soya faʻaletausaga i Pasila i lenei tausaga o le a oʻo i se faʻamaumauga 124.5 miliona tone, 3.75% maualuga atu nai lo le 120 miliona tone i le 2019. Afai e faʻamaonia mulimuli ane lenei fuainumera, Pasila. e ono fa'ato'a maua ai le Iunaite Setete o le fa'ato'aga sili o le soya i le lalolagi mo le taimi muamua.

2.Codelco, le kamupani apamemea a le atunuu o Chile, o le kamupani gaosi kopa tele i le lalolagi, fai mai o le a taofia mo sina taimi le faaleleia o galuega i lana El Teniente copper mine, fai mai o le gaioiga e tatau e tetee atu ai i le faʻamaʻi pipisi o le coronavirus.

3. Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi (WHO): faʻasalalau e taofi le faʻataʻitaʻiga o le hydroxychloroquine ma lopinavir / ritonavir i lana poloketi "Solidarity trial", ona e itiiti pe leai se faʻaititia o le novel coronavirus i falemaʻi i nei faʻataʻitaʻiga lala.Aʻo leʻi oʻo i lenei mea, na faʻalauiloa e le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi (WHO) le "Solidarity Test" i le lalolagi atoa, lea e faʻamoemoe e faʻatusatusa le saogalemu ma le aoga o le tele o vailaʻau eseese poʻo tuʻufaʻatasiga o vailaʻau i le togafitiga o le COVID-19, ina ia maua ai se togafitiga lelei i se taimi vave e mafai ai.

4. Faʻamaumauga na tuʻuina atu e le US Department of Commerce Census Bureau na faʻaalia ai ia Me 2020, i le maeʻa ai o fetuunaiga o vaitau, o le tau aofaʻi o fefaʻatauaiga a le US US $ 87.637 piliona, o le faʻaititia o le tausaga i le tausaga e 28.6% ma le masina. -i le masina fa'aititia o le 1.8%.Faatasi ai ma i latou, o le tau aofaʻi o oloa faʻatau atu a le US e 54.546 piliona tala Amerika, o le faʻaititia o le tausaga i le tausaga e 26.1%, ma le faʻaititia o le 2.0% masina-ma-masina;o le tau aofa'i o oloa fa'aulufale mai e 33.091 piliona tala Amerika, fa'aititia le 32.5% i lea tausaga ma lea tausaga, ma le fa'aitiitia o le 1.4% i lea tausaga ma lea tausaga;o le fa'asili o fefa'ataua'iga e 21.455 piliona tala Amerika Fa'aitiitia i le 13.2% ma fa'aitiitia i le 2.8% mai le masina talu ai.

5. Na fa'amaonia mai e le Peresetene Pasila Bosonaro o le novel coronavirus na fa'amaonia lelei.E tusa ai ma se lipoti na tuʻuina mai e le Brazilian Institute of Geography and Statistics (IBGE), ona o le tala fou o le coronavirus pandemic, e itiiti ifo ma le afa o le aufaigaluega a Pasila o loʻo faigaluega nei ma 7.8 miliona tagata ua leai ni galuega ona o le faʻamaʻi.

6.Venice Film Festival: fa'asalalauina o le a faia le fa'afiafiaga mai ia Setema 2 i le 12, ma avea ma ulua'i fa'apotopotoga fa'avaomalo fa'avaomalo / fa'alapotopotoga o ata tifaga e le'i fa'aleaogaina pe tolopoina ona o le fa'ama'i fou o le coronavirus.Fai mai le faʻatonu faʻataʻitaʻi o Venise, na avea ma faʻamanatuga anoa o le toe amataina o galuega i fale tifaga sa matou tulimatai atu i ai ma auina atu se feʻau moni o le faʻamoemoe i le pisinisi ata tifaga ua mafatia i le tele o gau i le lalolagi atoa.

7. Europe Times: A o faʻaauau pea ona faʻaitiitia le faʻamaʻi pipisi ma le numera o tagata maliliu o le COVID-19, o le a amata e Peretania le isi vaega o le puipuia o faʻamaʻi, ma faleaiga, fale tifaga, falemataʻaga ma fale ata i Egelani o le a toe tatalaina ia Iulai 4th.Ua toe tatalaina le Chinatown i Lonetona ina ua uma le tolu masina o poloka.

8. World Health Organization (WHO): E tusa ai ma se suʻesuʻega suʻesuʻe na maua ai o le suiga ole D614G o le coronavirus fou e mafai ona oʻo atu ai i le faʻavavevaveina o le toe faia ma faʻaleleia ai lona faʻasalalau, o le suʻesuʻega na faʻaalia ai o le 29% o faʻataʻitaʻiga fou coronavirus na faʻaalia ai lenei suiga.E le o se suiga fou lea.O le siama e iai lenei suiga ua salalau i Europa ma Amerika, ae leai se faʻamaoniga o le a oʻo atu ai i se faʻamaʻi sili atu ona ogaoga.

9. Air France Group: 7850 galuega o le a fa'amutaina i le fa'ai'uga o le 2022. Fa'agaioiga va'alele ma fa'aliliuga pa'ū 95% mai Mati ia Iuni.I le maualuga o le faʻalavelave, o le vaega na leiloa e tusa ma le 15 miliona euros i le aso.Ona o le le mautonu o faʻamaʻi i le lumanaʻi, o le faʻamutaina o tapulaʻa femalagaaʻi ma le manaʻoga mo vaalele faʻapisinisi, e tusa lava pe tusa ai ma faʻamoemoega sili ona lelei, o le a le toe foʻi le gaioiga o gaioiga i le 2019 seʻia oʻo i le 2024.

 


Taimi meli: Iul-09-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou