CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

CFM taeao pou

1. Fai mai le Meiji o Iapani ua ia faatuina se kamupani e gaosia ma faatau atu susu, yogurt ma pastries i Saina.Faatasi ai ma se tupe faavae faamauina e tusa ma le 18.4 piliona yen, o le a amata fausia le falegaosimea i le afa muamua o le 2021 ma amata le gaosiga i le 2023. Ua fuafua Meiji e faʻalautele atili lana pisinisi i Saina e ala i le faʻafaigaluegaina o tupe.

2. Moscow Mayor Sobyanin: 60% o Muscovians ua uma ona tui ile novel coronavirus.E le pei o Niu Ioka, e tasi le masina mo le latou tausiga faʻalesoifua maloloina e tatalia le mamafa o le faʻamaʻi.Na alu Moscow i le tolu masina, ma o le tumutumu o le faʻamaʻi na faʻaitiitia ai le aʻafiaga i le fomaʻi a Rusia.

3. O le lipoti a le Agricultural Outlook 2020-2029 na tuʻuina atu e le Faalapotopotoga mo le Galulue Faʻatasi ma le Atinaʻeina o Tamaoaiga (OCDE) ma le Faalapotopotoga o Meaʻai ma Faatoaga a Malo Aufaatasi (FAO) o loʻo faʻaalia talu ai nei o Pasila o le a faʻaauau pea ona faʻateleina lana vaega o fefaʻatauaʻiga faʻatoʻaga i le lalolagi, ae O lo'o fa'atupula'ia fo'i popolega o tagata fa'atau i fa'afitauli tau le si'osi'omaga a Pasila.

4. O le faitau aofaʻi o le lalolagi e faʻamoemoe e faʻaitiitia pe a oʻo i le maualuga o le 9.7 piliona i le 2064 ma o le a faʻaitiitia i le 8.8 piliona i le faaiuga o le seneturi ona o le faʻaitiitia o le fanau mai, e tusa ai ma se au mai le Institute of Health indicators ma Iloiloga i le Iunivesite o Uosigitone i le Lancet.E oo atu i le 2100, o le faitau aofaʻi o atunuu e 23, e aofia ai Iapani, Korea i Saute, Taialani, Sepania ma Potukale, o le a faaitiitia.

5. Ona o le tele o eseesega i le va o taʻitaʻi o sui o le Iuni a Europa i luga o le faʻavaeina o se "tupe toe faʻaleleia," na le mafai ai e le EU summit ona ausia se maliliega i totonu o le uluai sauniga e lua aso, lea na faʻalauteleina i le 19th.O le Peresetene o le Fono a Europa Charles Michel, o le na talimalo i le fonotaga, ua fuafua e tuʻuina atu se isi fuafuaga toe faʻaleleia o le "tupe toe faʻaleleia" i taʻitaʻi i le aoauli o le aso 19.

6. O le atunuu Europa o le kamupani va'alele fa'apitonu'u a Iceland "Icelandic Airlines" Icelandair ua fa'ailoa mai le fa'ate'aina o tagata faigaluega uma o le va'alele ma le suia le tumau o le au vaalele e pailate.Na tupu lenei mea ona ua le mafai e le Icelandic Airlines ona malilie i le totogi o ana tagata faigaluega ma iuni fefaʻatauaʻiga o loʻo fai ma sui o le au vaʻalele.

7. Talu ai nei, Mukesh Ambani, taʻitaʻifono o Initia sili ona mauoa ma le taʻitaʻifono o Reliance Industrial Group, na faʻailoa mai o lana Jio Platforms ua uma ona iai lana lava tekonolosi 5G ma ua sauni e faʻapipiʻi i le fanua i le 2021.

8. Fa'atauga fa'atauga i luga ole laiga ole Strategy Analytics: O telefoni feavea'i o le a fa'amauina le 28% o fa'atauga telefoni i le lalolagi atoa i le 2020, i luga 4% mai le tausaga na muamua atu.E fa'atatau e sili atu nai lo le 1/4 telefoni feavea'i o lo'o fa'atau atu i luga ole laiga i le lalolagi atoa.

9. Japan's Kyodo news agency: O le Vaega o atunuu e Fitu (G7) na filifili e galulue faʻatasi i le tuʻuina atu o tupe numera a le faletupe tutotonu (CBDC).Ua fautuaina e faia ni talanoaga i le fono faamaopoopo (G7 summit) e faia i Amerika mai le faaiuga o Aukuso seia oo i le amataga o Setema e faasoa ai mataupu aoga ma le poto o atunuu eseese.

 


Taimi meli: Iul-21-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou