CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa le atinaʻe fou o faʻamaʻi i Korea i Saute?E te fia iloa le lumanaʻi o pisinisi tau taavale i Siamani?E te iloa le tetee i Farani?Kind check CFM's news today .

1. Us: ia Aukuso, o totogi e le o ni faatoaga na siitia i le 235000, o le siʻitaga laʻititi talu mai Ianuari 2021, faʻatasi ai ma le faʻatusatusaina o le 725000 ma le tau muamua o le 943000. O le leai o se galuega e 5.2%, e tusa ai ma faʻamoemoega ma faʻaauau pea ona paʻu i lalo ifo. tulaga talu mai Mati 2020.

2. Yves Institute for Economic Research, o se Siamani mafaufau-tank: o le German auto industry climate index na pa'ū malosi i le 28.8 ia Aukuso mai le 56.4 i le masina talu ai, o le maualalo talu mai Aperila i lenei tausaga.O le manino o le paʻu i le German auto industry climate index o loʻo faʻaalia ai o loʻo matua aʻafia lava le alamanuia i le le lava o vaega faʻapitoa, aemaise o le le lava o meataavale o loʻo faʻaauau pea ona toso i lalo le gaosiga o pisinisi.

3. Fai mai le Palemia Iapani Suga Yiwei o le a ia le auai i le palota a le LDP.O lona uiga ua manatu o ia e faamavae mai le tofi palemia pe a mae‘a lana nofoaiga i le faaiuga o le masina nei.Ua mae’a ona fa’amaonia mai e le vaega fa’aupufai o le a faia le palota o le ta’ita’i o le vaega i le aso 17 Setema ma palota i le aso 29 o Setema.

4. O tau i Eleni ua matua maualuga talu ai nei, ma ua faʻasalalau e le malo o le a faʻalavelave.Talu mai le masina o Aukuso, ua siitia ai le tau o le eletise i le 50%, ma ua siitia foi le tau o nisi o mea e manaomia i aso taitasi i le 15% i le 20%, lea e ono tulai mai ai le 1/3 o aiga i tulaga pagatia.

5. O le tamaoaiga ma agafesootai i le laumua o Aferika o Kabul o loʻo toe faʻaleleia, faatasi ai ma le Taliban e faʻatapulaʻa tagata taʻitoʻatasi i le $ 200 i le vaiaso mai se teugatupe i le faletupe.O nisi tagata ua valaʻau i Taliban e tatala tapulaʻa i luga o faletupe.O lo’o iai le fa’amoemoe a mae’a ona fa’atūina le faigamalo fou, ona mafai lea e Taliban ona fo’ia fa’afitauli o tau, galuega, atina’e o le tamaoaiga ma isi mataupu o lo’o popole ai tagata.

6.Philippine Airlines: talosaga mo se poloaiga mo le puipuiga o le gaumativa i Niu Ioka ia Setema 3. O le sini o le faaitiitia o aitalafu i le $2 piliona ma faaitiitia le gafatia i le 25 pasene e ala i se fuafuaga toe faatulaga.O le fuafuaga o le toe fa'atulagaina o lo'o aofia ai fo'i le $505 miliona o tupe fa'asoa ma aitalafu fa'atupe mai le au fai sea tetele ma le $150 miliona o lo'o fa'atupe mai i le aufaipisinisi fou.Ae ui i lea, o le fuafuaga toe faʻatulagaina e manaʻomia lava ona faʻamaonia e le faamasinoga a Niu Ioka.

7. O le faʻamaʻi o le COVID-19 mutant "Miao" ua lipotia mo le taimi muamua i Korea i Saute, ma mafua ai le popolega lautele.Na taʻua e le matagaluega o le puipuiga o faamaʻi a Korea i Saute, o mataupu muamua e tolu o le siama o le "Miao" na muamua maua i Kolomupia o mataupu na faaulufale mai mai Mekisiko, Amerika ma Kolomupia.E tusa ai ma faʻamatalaga muamua o suʻesuʻega, o lenei faʻalavelave e iai le uiga faʻapitoa o le sola ese mai le puipuiga, o lona uiga, faʻavaivaia le aoga o le tui, o lea na faʻaosofia ai foi le maualuga o le mataala i le sosaiete Korea i Saute.

8. O tau i Eleni ua matua siʻitia talu ai nei, ma ua faʻasalalau e le malo o le a faʻalavelave.Talu mai le masina o Aukuso, ua siitia ai le tau o le eletise i le 50%, ma ua siitia foi le tau o nisi o mea e manaomia i aso taitasi i le 15% i le 20%, lea e ono tulai mai ai le 1/3 o aiga i tulaga pagatia.

9. O le tamaoaiga ma agafesootai i le laumua o Aferika o Kabul o loʻo toe faʻaleleia, faatasi ai ma Taliban e faʻatapulaʻaina tagata taʻitoʻatasi i le $ 200 i le vaiaso mai se teugatupe i le faletupe.O nisi tagata ua valaʻau i Taliban e tatala tapulaʻa i luga o faletupe.O lo’o iai le fa’amoemoe a mae’a ona fa’atūina le faigamalo fou, ona mafai lea e Taliban ona fo’ia fa’afitauli o tau, galuega, atina’e o le tamaoaiga ma isi mataupu o lo’o popole ai tagata.

10.Philippine Airlines: talosaga mo se poloaiga mo le puipuiga o le gaumativa i Niu Ioka ia Setema 3. O le sini o le faaitiitia o aitalafu i le $2 piliona ma faaitiitia le gafatia i le 25 pasene e ala i se fuafuaga toe faatulaga.O le fuafuaga o le toe fa'atulagaina o lo'o aofia ai fo'i le $505 miliona o tupe fa'asoa ma aitalafu fa'atupe mai le au fai sea tetele ma le $150 miliona o lo'o fa'atupe mai i le aufaipisinisi fou.Ae ui i lea, o le fuafuaga toe faʻatulagaina e manaʻomia lava ona faʻamaonia e le faamasinoga a Niu Ioka.

11. O le faʻamaʻi o le COVID-19 mutant "Miao" ua lipotia mo le taimi muamua i Korea i Saute, ma mafua ai le popolega lautele.Na taʻua e le matagaluega o le puipuiga o faamaʻi a Korea i Saute, o mataupu muamua e tolu o le siama o le "Miao" na muamua maua i Kolomupia o mataupu na faaulufale mai mai Mekisiko, Amerika ma Kolomupia.E tusa ai ma faʻamatalaga muamua o suʻesuʻega, o lenei faʻalavelave e iai le uiga faʻapitoa o le sola ese mai le puipuiga, o lona uiga, faʻavaivaia le aoga o le tui, o lea na faʻaosofia ai foi le maualuga o le mataala i le sosaiete Korea i Saute.

 


Taimi meli: Sep-07-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou