CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa le tulaga lata mai o le lalolagi o le au lakapi a alii FIFA?E te fia iloa le fa'avasegaina o totogi o tagata ta'aalo NBA?E i ai nisi tala fou faavaomalo?Kind check CFM's news today .

1. Us ​​media “breakanklesdaily”: TOP 10, Curry tulaga muamua i le US$43 miliona ma LeBron lona ono i le US$39.2 miliona, e tusa ai ma le faasologa o totogi o le tagata taalo NBA mo le vaitau fou i luga o faasalalauga faaagafesootai.E taua le taʻua o le lima pito i luga o le puipuiga uma.

2. Ofisa Tutotonu o Fuainumera Faamauina a Initia: O le GDP a Initia na siitia i le-7.5% i le kuata lona lua o le tausaga faaletupe 2020-2021, o le kuata lona lua sosoo o le tuputupu ae le lelei.GO le tuputupu aʻe o le DP i le kuata muamua e-23.9%, o le pa'ū sili lea ona leaga talu ona amata faʻasalalau e Initia fuainumera faʻalekuata faʻatupulaia i le 1996.

3. Siamani: 2.4 piliona piliona o le a tuʻuina atu i amataga i le 2021. O loʻo fuafua e tuʻuina atu le aofaʻi o le 10 piliona euros i fesoasoani tau tupe mo amataga mai le 2021 i le 2030, lea e faʻamoemoe e tosina mai ai le 20 piliona piliona o tagata tumaoti. tupe faavae.

4. O le aso 28 o le aso muamua lea mo Farani e faʻamalieina ai le faʻasaina o le puipuia o faʻamaʻi.E tusa ai ma faʻamaumauga a le French Interior Ministry, o faʻataʻitaʻiga na faia i le silia ma le 70 aai i Farani i le aso lava e tasi, faatasi ai ma le aofaʻi o tagata auai e sili atu i le 130000. E sili atu nai lo le 30 leoleo na manuʻa i taua i le va o leoleo ma tagata tetee.E le itiiti ifo ma le 46 tagata tetee na pueina i le laumua o Paris.E tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau Farani, o faʻataʻitaʻiga e fesoʻotaʻi ma le faʻalauiloaina talu ai nei o le "Tulafono o le Puipuiga atoa" e le malo ma le sasaina o alii uli e leoleo Paris.

5. Na pasia e le Fono Aoao a le Atunuu Farani (le maota maualalo o le palemene) se tulafono taufaaofi i le aso 26 e ala i se palota lofituina o le 98 i le 3, faaopoopo le faailoga tagata i le lisi o solitulafono e molia ai le faailoga tagata, faatasi ai ma le faailoga tagata, le faailoga tagata ma le faailoga tagata faasaga. tagata e iai manaoga faapitoa.I lalo o le Tulafono, o le fa'ailoga tagata i tagata ta'ito'atasi e fa'atatau i a latou si'ufofoga o le a avea o se Solitulafono i lalo o le tulafono o galuega ma tulafono tau solitulafono.Ole fa'asalaga maualuga mo le soli ole pili ole tolu tausaga ile falepuipui ma le salatupe ole 45000 euros.

6. Na faasilasila mai e Qantas i le aso 23 o le a faamalosia ai pasese i vaalele faavaomalo uma ina ia tuiina faasaga i le COVID-19, ma o le tiute o le tuiina o le a aoga i le taimi lava e mafai ai e tagata lautele ona maua le tui, ma faaopoopo atu e mafai ona avea lea ma " manaoga lautele” i le alamanuia.

7. Na toe foi Italia i le 10 pito i luga ma 1625 points i le tulaga aupito lata mai o le lalolagi o au lakapi a alii na tatalaina e le FIFA i le aso 27.O lona uiga o le a mafai e le au soka faʻavaomalo faʻavaomalo ona auai i le 2022 World Cup qualifier draw o se fatu.I le fa'avasegaga o lo'o iai nei, e le'i suia le to'aono pito i luga, sosoo ai ma Peleseuma, Farani, Pasila, Egelani, Potukale ma Sepania.I le lisi fou, o le au sili ona maualuga a Asia o le 27th au Iapani.O le 2022 World Cup na pa'u ai Qatar i le tulaga lua i le tulaga 59.E tulaga 75 le au a Saina.

8. Ua lipotia mai o loʻo naunau le pulega o le Trump e fausia le tele o puipui tuaoi e mafai i vaiaso mulimuli o le faʻaaogaina o le pule ina ia mafai ai ona faʻataunuʻuina le folafolaga na faia ina ua ia nofoia le tofi i le fa tausaga talu ai ma avea ma tofi faʻapolokiki o le pulega o le Trump .Ua fai mai le Peresetene-filifilia Joe Biden e manaʻo e taofi le fausiaina o le puipui o le tuaoi ma tatala tagata malaga mai.

9.Taimi Tupe: ina ua uma ona "tapuni le faitotoa" Initia, ua liliu atu le laumua o Saina mai Initia i Initonesia, faʻateleina tupe teufaafaigaluega mai fafo i pisinisi tekonolosi a Initonesia e 55 pasene i le afa muamua o lenei tausaga.E tusa ai ma faamaumauga mai le Ofisa o Saina i Initonesia, o le aotelega o tupe teufaafaigaluega a Saina i Initonesia na siitia i le 79% i le iva masina muamua o lenei tausaga, ma faaauau pea ona faatumauina le tulaga o Initonesia e avea ma punaoa lona lua o tupe teufaafaigaluega.

 

 

 


Taimi meli: Tes-01-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou