CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa le aʻafiaga o le toe faʻafoʻi lona lua o faʻamaʻi i le tamaoaiga faʻavaomalo?E te fia iloa po o ai e sili ona totogi YouTube blogger i le lalolagi?Kind check CFM's news today .

1. Italia: o se fa'ata'ita'iga o le novel coronavirus, o se tamaititi e 4-tausaga le matua e nofo latalata i Milan, Italia, na fa'amaonia lelei ia Tesema.O le faʻataʻitaʻiga o le oropharyngeal swab na faia i le aso 5 o Tesema, 2019, ma e leai se talaʻaga a le tama na malaga muamua ai.O le fa'asologa o le fa'asologa o le siama na fa'aalia ai o le fa'asologa o le genome o le siama e tutusa ma le fa'asologa o le novel coronavirus i Wuhan.O le taimi o lenei mataupu na matua sili atu nai lo le taimi na faʻamaonia ai le mataupu muamua o le COVID-19 e le au ofisa Italia, ma o loʻo faʻapea e ono iai se mataupu o le COVID-19 i Italia ma isi atunuu Europa i le faaiuga. o le tautoulu talu ai.

2. A o amata ona tuiina tui COVID-19 i le Iunaite Setete ma isi nofoaga, o loʻo faʻatupulaʻia le manaʻoga mo aisa mago, lea e manaʻomia mo le maualalo o le vevela felauaiga ma le teuina o tui, e taʻitaʻia ai le gaosiga o masini aisa mamago e laa i luga. gaosiga.E tusa ai ma faamaumauga a Kujie, mai ia Ianuari e oo atu ia Novema, o le numera o masini gaosi aisa mamago ma meafaigaluega na auina atu i le Iunaite Setete na siitia i le 90% pe a faatusatusa i le tausaga talu ai, faatoluina le gaosiga o gaosiga, ma o le a faamalosia ai le gaosiga o le gaosiga i le lumanai e tusa ai ma suiga i totonu. manaoga maketi, e oo atu i le maualuga o le 4 taimi.

3. Ua tuʻuina atu e le White House Information Service se faʻamaumauga na sainia e Trump, e talosagaina ai le malo o Amerika e faʻatulagaina suʻesuʻega faʻasaienisi ma atinaʻe i le tulaga o se fuafuaga a le atunuʻu e mafai ai e le Iunaite Setete ona faʻaogaina le malosi faaniukilia i le vanimonimo.O le pepa, ua taʻua o le Space Policy Directive 6, o loʻo tuʻuina mai ai le tele o sini faʻapitoa, e aofia ai le fausiaina o se fale eletise faaniukilia i luga o le masina i le faaiuga o le 2027 ma le faʻaaogaina o tekinolosi faʻanatura e suʻesuʻe ai Mars.

4. Palemia Peretania Johnson: o faʻamaoniga muamua o loʻo faʻaalia ai o le faʻasalalauina o le coronavirus fou pe a maeʻa suiga e 70% maualuga atu nai lo faʻamaʻi o loʻo iai ma sosolo vave i Lonetona ma Egelani i saute.na ia faamamafaina foi e leai se faamaoniga e sili atu le oti o le virus mutated po o le aoga o le tui COVID-19 faasaga i le virus mutated o le a vaivai.Na faasilasila mai e Peretania i le aso 19 o le a latou faʻaaogaina le sili atu ona malosi o le tapunia o taulaga i le vaitau o le Kerisimasi e feagai ai ma le faʻateleina o le faʻamaʻi pipisi o le COVID-19 i Peretania.I le aso lava lea, na potopoto ai le toʻatele o tagata e "sola ese mai Lonetona" mo le Kerisimasi, ma mafua ai le popole ma faitioga mai soʻo se ituaiga o olaga.).

5. Forbes magazine na tatalaina se lisi o le lalolagi e sili ona totogi YouTube bloggers i le 2020. I le pito i luga o le lisi i lenei tausaga o loʻo iai pea Ryan Kaji, o se tamaititi e 9-tausaga mai le Iunaite Setete, o le na mauaina le toeitiiti atoa le US$30 miliona lea. tausaga, o le tausaga lona tolu i le laina lea na ia maualuga ai le lisi.O lana vitio, lea e taulaʻi i suʻega meataalo, o loʻo i ai nei le 27.6 miliona tagata mulimuli.

6.Russian National Science Center mo Vector Virology and Biotechnology: o le coronavirus fou e leʻo faʻatupuina faʻapitoa, ae o se mea masani o le faʻaleleia masani o siama.Ua faamatala mai e saienitisi talu ai ona o le coronavirus na maua talu ai nei i le natura e le o faasalalauina i tagata, o le eseesega i le va o le coronavirus ma le novel coronavirus e itiiti ifo i le 1%.E le gata i lea, o le novel coronavirus o se siama o le acid ribonucleic, ma o le siama o le ribonucleic acid e vave tele ona suia.E la'ititi lava le avanoa e fa'atupuina ai se virusi e vave tele ona suia.

7.Us media: o le Iunaite Setete o loʻo mafatia i le osofaʻiga sili ona leaga o le hacker i le talafaasolopito.I le aso 17, o le Ofisa o Cyber ​​​​Security ma Infrastructure Security, o loʻo i le US Department of Homeland Security, na tuʻuina atu se lapataiga e faʻaauau pea osofaʻiga i luga ole laiga ma o le lamatiaga ua oʻo i se tulaga "taua".Na ta‘ua e le faauluuluga o le US Department of Homeland Security, o loo iai faailoga o le autu o le osofaiga o le auupega faaniukilia a Amerika.

8. Ua maua e sui o le US Congress se maliliega i le $900 piliona COVID-19 pili laveai e maua ai tupe mo le malo ma maua ai se toomaga umi mo le COVID-19.O faiga laveai a le COVID-19 o le a aofia ai se taamilosaga fou o fesoasoani pisinisi laiti e ala i le puipuiga o totogi, penefiti leai ni galuega e $300 i le vaiaso, ma le stimulus payments e $600 mo le tagata matua ma le tamaititi i Amerika.ma le tele o tupe mo su'ega fou o le coronavirus ma le tufatufaina atu o tui i totonu o a'oga.

9. Na faalauiloa e Kanata le taofia o vaalele mai Peretania i le aso 21 o Tesema, ma faia faiga tuufaatasi ma isi atunuu Europa e taofia ai le sosolo atili o le ituaiga fou o le coronavirus mai Peretania.Na tuuina mai e le Matagaluega o Felauaiga a Kanata se faasilasilaga e faapea o vaalele mai fafo mai Peretania o le a faasaina mo se taimi umi mai le vaeluaga o le po i le lotoifale i le aso 20.Mo mafuaaga saogalemu, e le faʻaaogaina le faʻatapulaʻa i vaʻalele uta.

10. I le aoauli o Tesema 21, Xu Zhengxie, sui pulenuu o Seoul, na faia se fonotaga a le aufaasālalau i le Maota o le Aai o Seoul.I le fonotaga a le au tusitala, na taʻua ai e Xu Zhengxie e faapea "o loʻo i ai Seoul i le afiafi o le afa" ma "afai e le mafai ona taofia le tuputupu aʻe o loʻo iai nei, e ono tapunia e Seoul le aai."Ua lipotia mai o Korea i Saute Seoul, Gyeonggi-do ma Incheon ua filifili e faʻasaina faʻatasiga tumaoti a le sili atu ma le lima tagata mai le 0: 00 i le aso 23 i Ianuari 3 i le tausaga a sau.


Taimi meli: Tes-22-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou