CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa le aʻafiaga o le faʻamaʻi i luga o pisinisi semiconductor faavaomalo?E te iloa tulafono fou Oscar?Kind check CFM's news today .

1.International Semiconductor Industry Association: o loʻo faʻaauau pea ona siʻitia le manaʻoga o chip i lalo o le faʻamalosia o le COVID-19, faʻamalosia e le tele o oloa e pei o fesoʻotaʻiga, atinaʻe IT, komepiuta patino ma ao, taʻaloga ma masini eletise.

2.South Korea faama'i puipuiga matagaluega: sa i ai se mataupu o le fa'ama'i fa'aluaina o le fulū pale fou i Korea i Saute.Ole avanoa ole fa'ama'i fa'atasi ole influenza ma le COVID-19 e maualalo, ae o lo'o iai le avanoa e fa'ama'i fa'atasi ai.O lo'o fa'aauau pea ona va'ai pe fa'alua fa'ama'i pipisi o le a o'o atu ai i le fa'ateteleina po'o le tele o fa'ailoga oti.

3.Oscar organizers ua tuʻuina atu tulafono fou e tatau i ata tifaga uma ona aofia ai tamaitai poʻo tagata laiti ina ia agavaa mo le "ata sili" mai le 2022. Aemaise lava, o tulafono fou e aofia ai le itiiti ifo i le 30% o tagata e le taua tele ma matafaioi laiti mai tamaitai, faʻalapotopotoga. laiti po'o fa'alapotopotoga fa'ale-tagata.

Fai mai le 4.McDonald's, ose US fast-food chain, sa latou faipa'aga ma le kamupani o le afifiina o le Loop e fa'ata'ita'i ipu kofe e mafai ona toe fa'aaogaina i nisi o fale'aiga a McDonald i Peretania i le tausaga a sau e fa'aitiitia ai le fa'aogaina o mea fa'apipi'i ma fa'aitiitia otaota.

5.Federal Reserve Taitaifono Colin Powell o le a faia se faʻasalalauga faʻasalalau ma faʻasalalau le iuga o le tului o Setema.E le gata i lea, i le aso 15 o Setema, o le a tuʻuina atu e le RBA minute o lana fonotaga faʻavae tau tupe, ma i le aso 17 o Setema, o le Faletupe o Iapani ma le Faletupe o Egelani o le a faʻasalalau faaiuga o tului.O le aso 10 o Setema o le tausaga nei, na taulamua ai le Faletupe Tutotonu a Europa i le tuuina atu o faaiuga o tului, ma tuua ai le tolu tului autu e le suia.

6. O le faletupe tutotonu o Atenitina na sainia talu ai nei se konekarate ma Pasila e "faaulufale mai" 1000 peso banknotes e faʻafetaui ai le manaʻoga mo tupe i le lotoifale i le taimi o le faʻamaʻi.Atenitina o le a totogi le US $ 20.6 miliona mo lenei mea.

7. O le UK o le a faʻalauiloaina lana lava faʻamaonia MHRA tutoʻatasi i le lumanaʻi ma o le a le toe faʻaaogaina le CE faʻamaonia.O le a le toe iloa le logo CE i Peretania pe a maeʻa Iuni 30, 2023. A maeʻa lena, e tatau i le tagata gaosi oloa ona faʻapipiʻi le logo UKCA Peretania.

8.WSJ: Ua tuʻuina atu e le au pulega faʻamaumauga a Irish se faʻatonuga muamua i le US social media company Facebook e taofi le tuʻuina atu o faʻamatalaga mai le EU tagata faʻaoga i le Iunaite Setete, ma feagai ma se sala tupe e oʻo atu i le $ 2.8 piliona pe a le usitaia e Facebook lenei tulafono, CNBC lipotia i le aso 10.

9. Ua taʻua e kamupani tekonolosi Saina i se faʻamatalaga latou te le faʻatau atu pisinisi a Amerika a TikTok ia Microsoft, fai mai Microsoft i se faʻamatalaga.US Treasury Secretary: Oracle, i le avea ai ma paaga faʻalagolago i le tausisia o faʻamaumauga a TikTok, o loʻo faʻatusalia le fofo o faʻafitauli o le saogalemu o le atunuʻu a Amerika.TikTok o le a faʻaauau pea ona faʻaaogaina le Iunaite Setete e fai ma ofisa autu ma fausia 20,000 galuega i le Iunaite Setete.E taua le matauina o le fofo o loʻo taʻua o Oracle o se paʻaga o le tausisia o faʻamaumauga, e tutusa ma le polokalama a Apple i le tausisia o faʻamaumauga i Cloud Guizhou i Saina, lea e le aofia ai le talosaga muamua a Trump mo le faʻatau atu o TikTok poʻo le fesiitaiga o tekinolosi autu a TikTok.

  


Taimi fa'asalalau: Sep-15-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou