CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te fia iloa le aafiaga o suiga o le tau i luga o le aisa?E te fia iloa e uiga i le toe faʻaleleia o le tamaoaiga pe a maeʻa le malolo talu ai nei o le poloka?E iai ni faiga fa'avae fou a isi atunu'u? Kind check CFM's news today .

1. Ua talosagaina e le Komiti o Tupe a le Malo le Faletupe o Egelani e suʻesuʻe le faʻaaogaina o le 50 piliona pauna i tupe tupe na tuʻuina atu.O loʻo lipotia mai e naʻo le 20% o tupe teu tupe na tuʻuina atu i Peretania o loʻo fefaʻatauaʻi, ae o le 50 piliona GB o totoe e le o faʻamaonia.O nei faʻamatalaga e mafai ona faʻaoga mo fefaʻatauaiga i fafo poʻo sefe, teu faʻasalalau a aiga i totonu o Peretania poʻo fefaʻatauaiga i lalo ole eleele.
2.Japan's Kyodo news agency: o le tele o punaoa a le malo o Iapani ua faʻaalia e uiga i le fesuiaiga o le ea o le Air Self-Defense Force Fmur15 vaʻalele tau e ave ai faʻauʻu malaga mamao, ua talosagaina e le malo le malo o Amerika o loʻo auai i le poloketi e. fa'aitiitia tupe fa'atatau.Ole fua lea na faia ona o le tau muamua o le suiga e matua'i sili atu nai lo le aofa'i fuafuaina.E foliga mai e lei ioe le itu a Amerika i le talosaga a Iapani ona o le uluai siitaga o le tau na mafua ona o le leai o ni vaega faaagaga, ma e lei faamoemoeina.
3. Tenimaka: o lo'o fuafua e taofi atoa le su'esu'eina o le suau'u ma le kesi ma le fa'aogaina i le Sami i Matu i le 2050. O lona uiga o le tauofoga muamua a Tenimaka mo le su'esu'eina o suau'u ma kesi i le Sami i Matu e le aoga.O Tenimaka o le gaosiga sili lea o suauu i totonu o le EU talu ona tuua e Peretania le EU ia Ianuari, e maua ai le tusa ma le 100000 paelo i le aso, e tusa ai ma le BP.E tusa ma le 1 miliona paelo o suauu e maua mai e Peretania i le aso.
4. O le Iunaite Setete: 245000 totogi fou e le o ni faatoaga na faʻaopoopoina ia Novema, pa'ū mo le lima masina i le laina, faʻatasi ai ma le faʻamoemoeina o le tuputupu aʻe o le 469000, o le tau muamua o le 638000, ma le leai o se galuega o le 6.7%, o se fua faatatau. 6.8%, ma se tau muamua e 6.9%.
5.Challenger, Grey & Kirisimasi: o le aofa'i o fa'amalologa na fa'ailoa mai i le Iunaite Setete ia Novema e 64797, o se si'itaga o le 45.4% i le vaitaimi lava lea e tasi i le tausaga talu ai, ma maua ai le aofa'i o fa'amalologa i lenei tausaga i le 2227725. O le tele o le fa'ate'a ia Novema na sau mai kamupani fa'afiafia / taimi paganoa, fa'atasi ai ma le aofa'i o le 11666 fa'alaua'itele.O kamupani faatekonolosi na tulaga lua, faatasi ai ma le aofaʻi o 11431 faʻamalolo.
6.CNET: i le aso 30 o Novema, na seleseleina ai e Kate Rubins le fa'ato'aga muamua o le radish i luga o le International Space Station.Na taʻua e le NASA o se "seleni faasolopito".O fualaau faisua eseese ua totoina, e aofia ai le latisi, kapisi, sinapi ma kale, o le tele o ia mea ua toe auina atu i le lalolagi mo le auiliiliga.O le fa'amoemoe o nei fa'ata'ita'iga o la'au, ia maua i se aso se mea'ai fou mo tagata va'alele e alu i le masina ma Mars.
7. Ua faalauiloa mai e le Warner Bros i le Iunaite Setete se fuafuaga o le faagaoioiga ua faateia ai Hollywood ma le lalolagi o ata tifaga.O loʻo fuafua e faʻasalalau uma ana ata i luga o le streaming platform HBO Max aʻo tulaʻi mai i Amerika i Matu i fale tifaga i le 2021, faʻaleaogaina le "faamalama ata".O le faaiuga a le Warner Bros e tatau ona aafia ai le itiiti ifo ma le 17 ata tifaga, e aofia ai ata tifaga e pei o le Matrix 4, le vaega fou o le pule i le ola, ma oneone oneone.
8. Fed Kashkali: afai o le tui e faʻaaogaina lautele, e foliga mai e malosi le tamaoaiga i le afa lona lua o le 2021. E i ai tala lelei tele e uiga i le tui, lea e sili atu nai lo le faʻamoemoe i le ono masina talu ai.O le 6.7% o le leai o ni galuega e fa'aseseina, ma o le tulaga moni o le leai o ni galuega e tusa ma le 10%, fa'atusatusa i le tumutumu o le Pa'u o le Tamaoaiga Tele.O loo umi lava le tatou agai i luma mo le toe faaleleia atoatoa o le tamaoaiga.
9. Ua lipotia mai o le tausaga faaletupe 2020, o oloa auina atu i fafo o meafaigaluega a le militeri a Amerika e 175 piliona tala Amerika, o se siitaga e 2.8% i le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai.O le auina atu i fafo o vaalele tau ma fana taʻitaʻia na siitia maualuga i le gasologa o le tausaga, faatasi ai ma kamupani tetele e lua o alamanuia a le militeri, Lockheed Martin ma Raytheon, na mauaina ni poloaiga tetele.
10. Global pateni talosaga pa'u i le 3 pasene i le 2019, o le pa'ū muamua lea i le sefulu tausaga, e tusa ai ma le World intellectual property Index, o se faʻataʻitaʻiga o lipoti faaletausaga na tuʻuina atu e le World intellectual property Organization.Fa'ailoga fa'ailoga ma fa'ata'ita'iga fa'atauga fa'apisinisi na fa'atupula'ia i le 5.9% ma le 1.3%.
11. E tusa ma le 92% o glaciers i le Alps e mafai ona mou atu i le faaiuga o le seneturi ona o suiga o le tau, e tusa ai ma tagata suʻesuʻe i le Iunivesite o Abel i Uelese.O tafega, teuina o vai, alpine ecosystems ma vai inu a tagata o le lotoifale, mea toto, vai, tumama ma le suavai ua afaina uma.
12.WTO: a'o toe fa'aauau le gaosiga ma fa'amalieina poloka, fefa'ataua'iga i le lalolagi i oloa gaosi na toe fa'aauau i le kuata lona tolu o lenei tausaga, e ta'ita'ia e oloa fa'aeletoroni, ie ma ta'avale, fa'atasi ai ma fefa'ataua'iga matapulepule e 102 pasene.O fefaʻatauaʻiga o lavalava na faʻaalia ai foi faʻailoga o le toe faʻaleleia i le kuata lona tolu, faʻatasi ai ma uta na pa'ū na o le 4 pasene ia Setema mai le tausaga na muamua atu, faʻafetai i le faʻateleina o oloa mai fafo mai Amerika i Matu ma Europa.O fefa'ataua'iga o lavalava na pa'ū i le 15 pasene ia Iulai mai le tausaga na muamua atu.


Taimi meli: Tes-08-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou