CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa le tulaga lata mai o fa'asoa ma fa'amalumaluga?E te iloa mea o fai e taʻitaʻi o atunuu eseese?E te iloa le aʻafiaga o faʻamaʻi i le tamaoaiga o le lalolagi?Siaki lelei tala fou a le CFM i aso nei.

1. Le Faalapotopotoga o Mea Taumafa ma Faatoaga a Malo Aufaatasi: e faamaimauina e le lalolagi le 1.3 piliona tone o meaai i tausaga uma, lea e tutusa ma le tusa ma le 1/3 o le aofaiga atoa o meaai e gaosia e tagata i le tausaga atoa.O mea'ai e sili ona fa'aumatia e aofia ai fualaau 'aina ma fualaau faisua, fatu, aano o manufasi, mea'ai susu ma isi.

2. I le aso 28 o Aokuso, na faasilasila ai e le Palemia o Iapani Shinzo Abe lona faamavaega aloaia mai le Palemia o Iapani.E tusa ai ma mafuaaga o lana faamavaega, fai mai Mr Abe "ua le mafai ona ia faia se faaiuga saʻo faaupufai ona o maʻi".E oo mai i le aso 24 o Aukuso, ua 2799 aso na avea ai Abe ma palemia, e sili atu nai lo le nofoaiga faifaipea a le uso o lona tama o Eisuke Sato ma faia se faamaumauga fou.

3. WSJ: Na taofia e le New Zealand Stock Exchange le fefaatauaʻiga mo le fa aso sosoo i le Aso Faraile ona o le tele o osofaʻiga i luga o le initaneti, ma ua tapunia le upega tafaʻilagi a le NZX, le faʻatautaia o fefaʻatauaiga.E tusa ai ma lipoti, na taʻua e le NZX i se faʻamatalaga o loʻo feagai ma faʻafitauli o fesoʻotaʻiga, lea e foliga mai e tutusa ma faʻafitauli na mafua mai i le osofaʻiga ogaoga o le teteʻe o auaunaga mai fafo i lenei vaiaso.

4. Mai le Aso Lua, Setema 1, o le ECB, faʻatasi ai ma le Faletupe o Egelani, le Faletupe o Iapani ma le Faletupe Tutotonu a Suiselani, o le a faʻaitiitia le tuʻuina atu o aitalafu e fitu aso mai le tolu taimi i le vaiaso i le tasi i le vaiaso.O le fa'alua ai lea o le tausaga nei ua fa'aitiitia ai le fa'agaoioiga o tupe fa'aalu a le tala.O loʻo faʻaalia ai o lenei faʻalavelave faʻafuaseʻi na faʻalauiloaina i le maualuga o le faʻamaʻi e aloese ai mai le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le tala Amerika e le o toe manaʻomia, o le siʻosiʻomaga tau tupe o le lalolagi ua faasolosolo malie ona faʻaleleia, ma ua faʻaitiitia le faʻafitauli o le utiuti o le tala Amerika.

5. Talu ai nei, o atunuu G7-o le Iunaite Setete, Peretania, Farani, Siamani, Italia, Kanata ma Iapani-ua faʻasalalau faʻamaumauga lona lua o le tamaoaiga o le tasi ma le isi, ma o le GDP o atunuu e fitu ua pagatia i se paʻu faʻasolopito.O le US GDP na pa'ū i le fua faatatau faaletausaga o le 31.7 pasene, o le sili ona pa'u i kuata taʻitasi i faamaumauga, aʻo UK GDP na paʻu i le 20.4 pasene masina i lea masina, o le sili ona leaga talu mai le 1955. Na faʻaalia e nisi o au suʻesuʻe ona o le toe faʻaleleia o le faʻamaʻi i totonu. o nisi o atunuu, o le faʻamoemoe mo le toe faʻaleleia o le tamaoaiga i totonu o atunuu e fitu e le o mautinoa.E le talitonu tagata i nisi o atunuu i le malosi o le malo e tau ai le faamai.

6. Palemia Initia Narendra Modi: O loʻo tuliloaina e Initia se faiga faʻavae o le "tutoatasi", o se avanoa taua foi mo Initia e atiaʻe ai lana pisinisi meataalo ma pisinisi taʻaloga.O Initia o loʻo i ai se vaega itiiti o meataalo ma taʻaloga i le lalolagi atoa e lata i le 7 trillion rupees (657 piliona yuan), ma o Initia e mafai ona avea ma se tasi o faʻavae taua mo le lalolagi gaosi meataalo ma taaloga.

7. O fa'ailoga tetele e tolu o fa'atauga a Amerika ua tapunia fefiloi.Na tapunia e le S & P le 7.70, poʻo le 0.22%, i le 3500.31, le Nasdaq na tapunia le 79.83, poʻo le 0.68%, i le 11775.46, ma le Dow na tapunia i lalo 223.82, poʻo le 0.78%, i le 28430.05.

8. Siamani DAX index na tapunia i lalo 87.82 points, poo le 0.67%, i le 12945.38, ae o Farani CAC40 index na tapunia i lalo 55.72 points, poo le 1.11%, ile 4947.22.

9. O le suauu mama a le WTI mo Oketopa na tapunia i lalo i le 36 sene, poo le 0.84 pasene, i le 42.61 tala Amerika i le paelo, ae o le suauu mama Brent mo Novema na tapunia i lalo 53 sene, poo le 1.16 pasene, i le 45.28 US tala i le paelo.


Taimi meli: Sep-01-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou