CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa na faʻasalalau e le au faʻatonu a le Italia na faʻasalaina Amazon 68.7 miliona Euro ma Apple 134.5 miliona Euro.E fia iloa nisi tala fou i le lalolagi.Siaki lelei tala fou a le CFM i aso nei.

1. E tusa ai ma tala fou mai le Hindustan Times, o le a faaui i tua e le kapeneta a le malo o Initia le pili o le toefuataiga o faatoaga i le Aso Lulu (24), e tusa ai ma tala fou mai le Hindustan Times i le Aso Lulu.Na faasilasila e le Palemia Initia Narendra Modi i le aso 19 o le a ia faalēaogāina ni tulafono fou e tolu na faʻasalalau muamua i luga o le faʻasalalauina o oloa faʻatoʻaga.

2. O le nofoaafi Saina-Europa ua uma le "vave" e faʻalautele le "liʻo o uo" e faʻamama ai le mamafa i luga o felauaiga.Mai lalo ifo o le 20 nofoaafi i le tausaga muamua i le 12400 i le 2020 ma le 12605 i le 10 masina muamua o le 2021, e le gata o le numera o nofoaafi i Saina ma Europa ua faʻavaveina, ae o le auala faʻafanua ua faʻavaveina.Talu mai Setema, o loʻo faʻaauau pea le siʻitia o tau i luga o le sami, ma o le tele ma le tele o tagata faʻatau oloa ua faʻafeiloaʻi le puna o oloa faaulufale mai ma auina atu i fafo i le nofoaafi Europa Tutotonu.

3. O le au suʻesuʻe a le Norwegian International Center for Climate and Environmental Research o loʻo valoia faʻataʻitaʻiga o le tau e faʻavae i luga o le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le faʻaosoina i le 2030, ma e oʻo lava i faʻataʻitaʻiga sili ona lelei e le lava e faʻatapulaʻa ai le vevela o le lalolagi i le 2 tikeri Celsius.O le sini umi o le Maliega a Paris o le faʻatapulaʻaina lea o le maualuga o le vevela o le lalolagi i luga aʻe o le tulaga muamua o pisinisi ma lalo ifo o le 2 ℃, ma taumafai e faʻatapulaʻa le maualuga o le vevela i le 1.5 ℃ i luga aʻe o le tulaga muamua o pisinisi.

4. E tusa ma le 20 miliona tagata tafafao maimoa i le Iunaite Setete o le a malaga i luga o le ea i le taimi o le Aso Faʻafetai.O malaevaalele i totonu o le Iunaite Setete o le a pisi i le va o Novema 19 ma 28, ma o feoaiga pasese e faʻamoemoe e latalata i tulaga aʻo leʻi faʻamaʻi.O le numera o pasese i lenei Aso Faʻafetai ua faʻamoemoe e oʻo atu i le 5.6 miliona, mai le 2.2 miliona i le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai, ae o loʻo paʻu mai i le 6.3 miliona i le vaitaimi lava e tasi i le 2019.

5. O le a filifilia e Us President Joe Biden ia Powell mo se nofoaiga lona lua e avea ma taitaifono o le Federal Reserve ma Brainard e avea ma sui taitaifono o le Federal Reserve.Ina ua maeʻa le faʻamaʻi o le COVID-19, na faʻalauiloa e le Federal Reserve se faiga faʻaitiitiga tau tupe e lagolago ai le toe faʻaleleia o le tamaoaiga ma faʻaosofia ai le maketi o oloa a Amerika.O loʻo iai foʻi faitioga e faʻapea e itiiti lava se mea na faia e le Federal Reserve i lalo o Powell e faʻaitiitia ai aʻafiaga o suiga o le tau i faiga tau tupe.

6. Na fa'ailoa mai e le fa'atonu fa'atauva'a a Italia na fa'asalaina Amazon 68.7 miliona euros ma Apple 134.5 miliona euros.Na sainia e Apple ma Amazon se maliliega i le 2018 e faʻasa ai tagata faʻatau uma o oloa a Apple ma oloa Beats mai le faʻaogaina i luga o le upega tafaʻilagi a Amazon's Italia.Na manatu le AGCM o le maliliega o se soliga o le mataupu 101 o le Feagaiga i luga o galuega a le Iuni a Europa ma faʻatonuina kamupani e lua ina ia vave taofi le faʻatapulaʻaina.

7. Ua fuafuaina e saienitisi i le National Aeronautics and Space Administration o le ea okesene i luga o le lalolagi e le mafai ona gafatia, e tusa ai ma le upega tafaʻilagi a Frankfurt Review.1 piliona tausaga mai le taimi nei, o le aofaʻi o le okesene i le atemosifia o le lalolagi o le a matua maualalo, ma le mafai ai ona ola meaola faʻafefe, fai mai saienitisi.O le mafuaʻaga o lenei faʻalavelave ona o le lumanaʻi, o le a vevela ma vevela le la, o le carbon dioxide o le a faʻafefe le vevela ma pala, e mafua ai le paʻu tele o le aofaʻi o le carbon dioxide i le atemosifia, mea faʻapipiʻi photosynthetic (e aofia ai laau) o le a le mafai. mafai ona ola ma le toe gaosia le okesene, e mafua ai le faʻaitiitia o le okesene.

8. O le a faamatuu atu e le Matagaluega o Malosiaga a Amerika le 50 miliona paelo o le suauu mataʻutia mai le suauʻu faʻaagaaga e faʻaitiitia ai le le fetaui i le va o le suauʻu ma le manaʻoga pe a toe faʻaleleia le tamaoaiga mai le faʻamaʻi COVID-19 ma faʻaititia le tau o le suauʻu, na faʻasalalau e le White House i le Aso Lulu.Fai mai le Matagaluega o Malosiaga a Amerika, o le 50 miliona paelo o le suauu mama o le a tuʻuina i luga o le maketi i le amataga o le ogatotonu o Tesema, lea e 18 miliona paelo ua faʻamaonia e le Konekeresi mo le faʻatau saʻo, ma le isi 32 miliona paelo e faʻapuupuu. -tuuga taimi.pe a mautu le tau o le suauʻu, ua malilie e toe faʻafoʻi le suauʻu faʻaagaaga i le va o le 2022 ma le 2024. E oʻo mai ia Novema 19, o le aofaʻi o suauʻu na teuina i le US Strategic Petroleum Reserve e tusa ma le 605 mili.i paelo, e tusa ai ma le US Department of Energy.


Taimi meli: Nov-24-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou