CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa ua fuafua le Iuni a Europa e fausia se autau a Europa o le 5000 fitafita?E fia iloa nisi tala fou i le lalolagi.Siaki lelei tala fou a le CFM i aso nei.

1. Na faasilasila e le malo o Peretania o le a latou amanaʻia le faʻaogaina faʻafuaseʻi a le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi (WHO) lisi o tui COVID-19, e aofia ai vailaʻau Saina, tui Sinopec ma tui Covaxin na faia e Initia, mai ia Novema 22nd.O pasese ua uma ona tui atoatoa i le lisi e le manaʻomia ona taofia pe a taunuu i Peretania.

2. Faatasi ai ma le tele o tagata 5000, ua fuafua le Iuni a Europa e fausia se autau a Europa.O Borrelli, le sui maualuga o le EU mo mataupu i fafo ma le saogalemu, na ia taʻua i le 10th taimi i le lotoifale na ia tusia se "Taiala Taiala" (Strategic Compass) i luga o le au faʻatasi a le EU ma le faʻavaeina o se faʻalavelave faʻalavelave faʻalavelave, ma pepa talafeagai. na tuʻuina atu i le 27 sui o le Iuni a Europa mo le iloiloga.

3. O le Komisi Europa na faʻasalalau lana faʻataʻitaʻiga o le tamaoaiga o le autumn mo le 2021 i le aso 11, fai mai o le tamaoaiga o le EU ua vave ona toe faʻaleleia nai lo le faʻamoemoeina mai le faʻamaʻi COVID-19, ae o loʻo maualuga pea le le mautonu ma lamatiaga o le tuputupu aʻe o le tamaoaiga.Fai mai le lipoti, o le tamaoaiga o le EU o loʻo faʻamoemoe e tupu i le 5%, 4.3% ma le 2.5% i le 2021, 2022 ma le 2023.Ole fua ole tamaoaiga ole sone Euro e faʻamoemoe e tutusa ma le Iuni a Europa i lenei tausaga ma le isi, ma le 2.4% i le 2023.

4. I le aso 10 o Novema, na tuuina atu ai e Saina ma le Iunaite Setete le Tautinoga Tuufaatasi a Glasgow e uiga i le faamalosia o le Tau i le 1920s i le taimi o le Fono a Malo Aufaatasi mo suiga o le Tau i Glasgow.Na talisapaia e itu e lua le galuega ua faia e oo mai i le taimi nei ma na latou tautino e faaauau pea ona galulue faatasi ma galulue faatasi ma itu uma e faamalosia le faatinoga o le maliega a Paris.

5. E tusa ai ma se lipoti tuʻufaʻatasia na tuʻuina atu e Google ma isi, o le tamaoaiga i luga ole laiga i luga ole laiga i Asia i Sautesasae e faʻamoemoe e faʻaluaina i le $ 363 piliona i le 2025, e sili atu nai lo le tala muamua o le $ 300 piliona.O tupe faʻaalu i luga ole laiga e faʻamoemoe e tupu ile 49% ile $174 piliona ile 2021. E oʻo atu ile 2025, o faʻatauga i luga ole laiga i Asia i Sautesasae e faʻamoemoe e oʻo atu i le $234 piliona, mai le faʻatusatusaga muamua e $172 piliona ma faʻamauina mo le 64 pasene o le $363 piliona o oloa numera. fefaatauai i le itulagi.

6. I le aso 10 o Novema, taimi fa'apitonu'u, na teena ai e le fa'amasinoga a le EU se apili a le Google tele i luga o le Initaneti e fa'asaga i se fa'ai'uga fa'atauva'a i le fa tausaga talu ai.Google e feagai ma sala tupe e oo atu i le $2.8 piliona.(le Komisi Europa sala Google i le 2017 mo le solia o tulafono antitrust e ala i le faʻaogaina o taunuuga o suʻesuʻega e tuʻu ai lana lava faʻatauga tau faʻatusatusa auaunaga i luma o auʻaunaga a tagata tauva. fa'atasi ai ma sala tupe fa'aopoopo e $9.5 piliona.).

7. Ua fa'alauiloa fa'alaua'itele e se kamupani va'alele a Amerika lana fa'ata'ita'iga fou o le hypersonic mo le taimi muamua, ma fai mai e mafai ona lele i le Mach 5 ma fa'amoemoe e faia lana malaga muamua i le tausaga fou.E na o le 90 minute e lele ai mai Niu Ioka i Lonetona i lenei saoasaoa, nai lo le fitu itula i le taimi nei.Na taʻua e le aufaasālalau a Amerika o le US Air Force ua faʻafaigaluegaina foi i lenei poloketi vaalele hypersonic, ma talitonu o tekinolosi a le vaalele "e tatau ona i ai isi faʻaoga."

8. Scotland Mortgage Investment Trust, le fa'aputugatupe aupito tele a Peretania ma fa'aputugatupe fa'afaigaluega, na fai mai e mautinoa e teufaafaigaluega i aseta a Saina e ui lava o lona fa'atinoga talu ai nei o lo'o toso i lalo e ana fa'atauga tetele a kamupani tekonolosi a Saina.I le faaiuga o Setema, o le tupe na toetoe lava £ 21.2 piliona i lalo o le pulega.Faatasi ai ma i latou, o aseta na teu faafaigaluega i Saina e tusa ma le 16.9% o ana aseta.I totonu o lisi pito i luga o le 10 tupe teufaafaigaluega, tolu kamupani Saina e aofia ai Tencent (4.1 pasene), Meituan (2.9 pasene) ma Weilai (2.8 pasene).

9. O le mamanu o meaai mama o le 'ai o fualaau aina pe a uma le taeao ma le susu pe a uma le 'aiga o le afiafi e mafai ona fesoasoani e faʻaumiina le ola ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o mafuaʻaga uma o le oti, e tusa ai ma se suʻesuʻega fou i le Journal of the American Heart Association.O tagata auai na 'ai fualaau aina suamalie pe a uma le 'aiga o le taeao na faʻaitiitia ai le lamatiaga o le oti i le 22% ma le kanesa i le 45%.A mae'a le 'aiga o le taeao ma le 'aiga o le aoauli, o le lamatiaga o le oti ona o mea'ai suamalie na fa'atupula'ia i le 50% ma le 52%, i le faasologa.o le aʻafiaga o faʻamaʻi cardiovascular na faʻateleina i le 55% ma le 44% i le faasologa;mo i latou na 'ai meaʻai susu e pei o yogurt ma sisi pe a uma le 'aiga o le afiafi, o le lamatiaga o le oti na faʻaitiitia i le 18% ma le lamatiaga o le maʻi fatu fatu na faʻaititia i le 33%.


Taimi meli: Nov-12-2021

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou