CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa le atinaʻeina o taavale ma isi pisinisi?E te iloa le tulaga lata mai o le faʻamaʻi?E te iloa fa'aoga sa'o se matapulepule mo se tamaititi?Na'o le siaki CFM talafou i aso nei.

1. E tusa ai ma le lisi a Singapore Rich, e tolu o le 10 pito i luga o tagata fou mai Saina.O Zhang Yong, o le na faavaeina le Haidilao Group, ma lona faletua na tumau pea le tagata sili ona tamaoaiga ma se tamaoaiga o le US $ 19 piliona;Li Xiting, ta'ita'ifono o Mindray Medical, tulaga lua ma le tamaoaiga o le US $17.8 piliona mo le taimi muamua i lenei tausaga;ma Li Xiaodong, na faavaeina le Donghai Group, o se kamupani fa'atau oloa a Amerika, na fa'avasegaina fo'i i le 10 pito i luga o tagata mauoa ma le tamaoaiga o le US $7.1 piliona.

2. O le a faʻamalosia e le malo Iapani le faiga faʻasao uʻamea e seasea manaʻomia mo oloa gaosi oloa e pei o taavale eletise.I le taimi nei, o faʻaagaaga uʻamea seasea a Iapani e faʻamaonia le 60 aso o le faʻaaogaina o le atunuʻu, lea o le a faʻalauteleina i le sili atu ma le ono masina i le lumanaʻi.

3. O le Ofisa o Fa'amaumauga a le Atunu'u: e o'o mai i le fa'ai'uga o Iulai o le tausaga nei, o le aitalafu a Peretania e 2.004 trillion pauna, o se si'itaga e 227.6 piliona pauna i le vaitaimi lava lea e tasi i le tausaga talu ai.I le taimi nei, o le aofaʻi o aitalafu a Peretania e sili atu (GDP), i le 100.5%, o se faʻaopoopoga o le 20.4% i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai, sili atu i le GDP mo le taimi muamua talu mai le tausaga faʻaletupe 1960-1961.

4. O le su'esu'ega a le falema'i o tui fou e le'i fa'aaogaina i Saina (tulaga III) na fa'aopoopoina i atunu'u e tolu.Mai ia Aokuso 20 i le 21, o le vaega o vailaʻau Saina Saina fou faʻataʻitaʻiga tui tui faʻamaʻi (vaega III) o loʻo galulue ma Peru, Morocco ma Atenitina e galulue faʻatasi ma Peru, Morocco ma Atenitina e tau faʻatasi le coronavirus fou i lima ma pisinisi tutotonu a Saina. o atunuu e tolu.

5. Ua faalauiloa e le Iunaite Setete ma le Iuni a Europa se maliega e faaitiitia ai le tau o lafoga e faamoemoe e faalautele le avanoa i le faitau selau miliona o tala i maketi o oloa, o le taimi muamua lea i le silia ma le 20 tausaga ua ausia ai se afifi o le faaitiitia o tau i le va o le Iunaite Setete. Setete ma Europa.E tusa ai ma le maliliega, o le a siitia e le Iuni a Europa le tau i luga o oloa fou ma fa'aisa ula o lo'o fa'aulufale mai mai le Iunaite Setete i luga o le fa'avae o togafitiga sili ona fiafia i ai le atunu'u mo se vaitaimi e lima tausaga.O a matou oloa ula e auina atu i le Europa i le 2017 e sili atu i le $ 111 miliona, e tusa ai ma faʻamaumauga a le US.I le taimi lava e tasi, i luga o le faʻavae o togafitiga sili ona fiafia i ai le atunuʻu, na faʻaititia e le Iunaite Setete le tau o le tau o meaʻai kuka, tioata tioata, moli ma isi oloa faʻaulufale mai i Europa, ma le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga faʻaletausaga o le US $ 160 miliona. .O le maliliega o loʻo faʻamaonia ai o fetuunaiga o tau a le malo e amata mai ia Aukuso 1 i le tausaga nei.

6. Minisita o Tupe Eleni: ua sauni le malo e faʻatau le tui COVID-19, o tagatanuu Eleni o le a leai se totogi.E le gata i lea, i le vaʻai atu i le semesa fou o loʻo lumanaʻi i Eleni, fai mai le minisita o totonu o Eleni, o matapulepule o le a tuʻuina fua e aunoa ma se totogi i tamaiti aoga uma ma faiaoga, ae o se feʻau na lafoina i luga o upega tafaʻilagi e unaʻia matua e aua neʻi faʻatagaina a latou fanau e fai matapulepule e toe foʻi mai. i le aoga.O loʻo suʻesuʻeina e leoleo Eleni le mataupu.

7. O fa'amanuiaga e iloa ma ono mafai e sili atu nai lo mea e iloa ma fa'alavelave fa'afuase'i o le fa'atagaga fa'afuase'i a le US Food and Drug Administration ((FDA):) e tu'uina atu ai togafitiga fou o le coronavirus toe fa'aleleia plasma.E silia ma le 70,000 tagata gasegase ua togafitia i le plasma rehabilitation, lea e faia mai le toto toe maua mai o tagata fou ua aafia i le coronavirus.

8. British magazine Nature: e oo atu i le 2050, e mafai ona faateleina i le 21 miliona i le 44 miliona tone le gaosiga o meaʻai o le gataifale i le lalolagi atoa, e tusa ma le 12% i le 25% o le aofaʻi atoa o aano o manufasi e manaʻomia e fafagaina ai le 9.8 piliona tagata i le ogatotonu o lenei seneturi.O le ausiaina o lenei tuputupu aʻe i le gaosiga o meaʻai gafataulimaina o le a faʻalagolago i le tele o itu taua, e aofia ai le toe fuataʻiina o faiga faʻavae, faʻatekonolosi fou ma manaʻoga i le lumanaʻi.

9. Le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi ma le United Nations Children's Fund: tamaiti i lalo ifo o le 5 tausaga e le fautuaina e fai matapulepule.Mo tamaiti i le va o le 6 ma le 11 tausaga, e tatau ona amanaʻia le tele o mea taua pe a faʻaaoga matapulepule.O ia mea e aofia ai le sosolo atu o le siama i le nofoaga o loʻo nonofo ai tamaiti, o le mafai ona faʻaoga matapulepule ma le saogalemu ma le tatau i lalo o le tausiga lelei a tagata matutua, o aʻafiaga e ono mafai ona faia o le ofuina o matapulepule i le aʻoaʻoina ma le atinaʻeina o le mafaufau, ma le mafai ona faʻaogaina matapulepule ma avea mafai ona sui ma faamama i latou.E ioe vaega uma e lua o tamaiti e 12 tausaga ma luga atu e tatau ona ofuina ni matapulepule tutusa ma tagata matutua.


Taimi meli: Aukuso-25-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou