CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa taunuuga o le vevela o le lalolagi?E te iloa tala fou e uiga i TikTok?Kind check CFM's news today .

1. O le Komisi Europa na tuʻuina atu se fuafuaga faʻaititia fou i le 17th taimi faʻapitonuʻu: pe a faʻatusatusa i le 1990 tulaga, o le a faʻaititia le kasa kasa a le EU e le itiiti ifo i le 55% i le 2030. I le taimi muamua, na faʻatulagaina e le Iuni a Europa se sini o le faʻaitiitia o kasa kasa. fa'aoso i le 40% ile 2030.

2. US Department of Commerce: mai ia Setema 20, o le a faasaina kamupani a Amerika mai le faia o pisinisi ma Wechat ma TikTok, ma mai le tuuina atu o auaunaga e ala i Wechat "mo le faamoemoe o le fesiitaiga o tupe po o le faagasologa o totogi i totonu o le Iunaite Setete."O lea gaioiga na faia ina ua maeʻa ona tuʻuina atu e le Peresetene o Amerika Donald Trump se faʻatonuga ia Aukuso 6, e manaʻomia ai le TikTok45 e faʻatau atu lana pisinisi i Amerika i se kamupani US i totonu o ni aso, pe feagai ma se faʻasa i le US.

3. E tusa ai ma fuainumera taimi moni mai le Iunivesite o Johns Hopkins i le Iunaite Setete, i le 06:22 taimi Beijing i le aso 18, e 3003378 faʻamaonia mataupu ma 943203 maliu o le COVID-19 i le lalolagi atoa.O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o le atunuʻu o loʻo i ai le tele o numera faʻamaonia ma oti o le COVID-19 i le lalolagi o le Iunaite Setete, ma le aofaʻi o 6669322 faʻamaonia mataupu ma 197554 maliu.

4. O se suʻesuʻega a Peretania na maua ai o tamaloloa e sili ona malu taliga i le 6pm ma e sili atu ona faʻamalieina manaʻoga o fafine, o le Daily Telegraph lipotia.O le su’esu’ega fo’i na maua ai, o le 3pm o le taimi sili lea ona faigata mo tama ma fafine e feso’ota’i ai.Fai mai ua tele ina misa fafine ma isi i lenei taimi.E le gata i lea, o le taimi sili e talosaga ai mo se siitaga ma siitaga o le 1 pm, nai lo itula faigaluega i le taeao.

5.TikTok: i le tali atu i tala o le Oracle e mafai ona faʻaogaina ma nofoia le faʻailoga autu o TikTok, TikTok faʻaalia e leai se algorithm poʻo se faʻaliliuga tekonolosi e aʻafia i le polokalame o loʻo iai nei.E le gata i lea, o loʻo fuafua TikTokGlobal e faʻalauiloa se laʻititi laʻititi o le Pre-IPO financing, mulimuli ane o le a avea TikTokGlobal ma lala ma le 80 pasene sea i TikTok.

6. O se su'esu'ega talu ai nei na fa'aalia ai o le 64% o Iapani e naunau e fa'aauau ona faigaluega pe a o'o i tausaga litaea mo mafua'aga tau tamaoaiga.Ina ua fesiligia po o afea latou te fia faigaluega ai, e 40% o i latou na tali mai e i le va o le 65 ma le 69 tausaga le matutua, ae tusa ma le 11.7% na fai mai ua sauni e galulue seia oo i le 75 tausaga.

7. O le Nippon Airways uma a Iapani ma le kamupani vaalele a Iapani talu ai nei na faʻalauiloa ai le vaʻaiga i luga o le ea lea e mafai ai e le pasese ona malaga i luga o le ea mo se totogi.O le malaga muamua a le JAL "joyride" o le a alu ese mai le Malae Vaalele i Narita i Tokyo i le aso 26 o lenei masina, e totogi mai le 24000 yen i le 39000 yen i le tagata.E tusa ma le tolu itula le malaga atoa i le ea.I lena taimi, o le a folau le vaalele i luga o le ea, o le a mafai e le pasese ona fiafia i le goto o le la ma le matagofie o le lagi fetu, ma o le a saunia meaai faapitoa i luga o le vaalele.O le a tu'uina atu fo'i i pasese se tusi fa'apitoa e ulufale ai e fai ma fa'amanatuga.

8.UK Imperial College : o se masini su'esu'e coronavirus fou na fausia e se 'au ta'ita'ia e ana tagata su'esu'e e mafai ona fa'amae'aina le su'ega i le 90 minute e aunoa ma ni fale su'esu'e, ma ua fa'aalia le sa'o maualuga i le su'ega moni.O lenei ituaiga masini e iloa ai e laʻititi, laʻititi nai lo se telefoni feaveaʻi masani, ma e mafai ona faʻaoga saʻo i le moega o le falemaʻi.Na faʻatonuina talu ai nei e le malo o Peretania le 5.8 miliona o ia masini.

9. Ofisa o le Palemia o Isaraelu ma le Matagaluega o le Soifua Maloloina: o le "tapuni o le aai" i le atunuu atoa na amata faamamaluina ile 14:00 ile 18 Setema.O le lona lua lea o taimi na faatino ai e Isaraelu lenei faiga ina ua maeʻa le "tapuni o le taulaga" i le atunuu atoa mai Mati ia Me i lenei tausaga.I le taimi nei, toeitiiti atoa le 7000 leoleo ma fitafita ua faʻapipiʻiina i le atunuʻu e faʻatino le galuega o le "faʻamaufaʻailogaina le taulaga."

10.Iapani su'esu'e NohioImanaka:PS5 e ono fa'atau atu nai lo 200m mainframes i lona taamilosaga o le olaga, ma avea ai ma telefoni fale sili ona manuia i taimi uma.E sili atu nai lo le 200m iunite, o lona uiga o le aofaʻi o faʻatauga o le PS5 o le a sili atu nai lo le PS2 ma Nintendo DS, o loʻo faʻatau uma nei e tusa ma le 155 miliona.

11.Local time 19, fai mai leoleo a Kanata latou te galulue ma le Federal Bureau of investigation (FBI) e siaki le puna o ricin na auina atu i le White House.I le amataga o le aso, na lipotia mai e le Iunaite Setete na taofia se tusi na tuʻuina atu i le White House ma le Trump, ma na maua ai le ricin i totonu o se afifi na auina atu ia Trump.O se suʻesuʻega muamua na faʻaalia ai o le tusi na sau mai Kanata.

12. E tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau mai fafo, ua taofia e se faamasino Amerika le tapu a le US Department of Commerce i le WeChat.O tagata faʻaoga Wechat na faʻauluina le faʻamasinoga "na matua fesiligia le taua o le Teuteuga muamua ma faʻatasi ma le au tagi ina ua maeʻa ona fuaina manaʻoga o (paleni o faigata)," o le tala lea a le Faamasino Itumalo o Kalefonia Laurel Beeler i se poloaiga.O le fa'ataga muamua a Beeler na taofia ai le fa'asa a le US Department of Commerce.E leai se faamatalaga vave a le Matagaluega o Pisinisi.

 

 

 


Taimi meli: Sep-22-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou