CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

E te iloa o loʻo faʻatatauina o le a faʻatupu pea le vevela o le lalolagi e tusa ma le 3.2 ℃ i le 2100?Ole tui ole COVID-19 a Saina ua fa'atagaina e fa'atau atu ile United Arab Emirates.O le Iunaite Setete ma Saina na tulaga muamua pe lona lua i le faatauina atu o auupega i le lalolagi i le 2019. Kind check CFM's news today

1. Le Komiti Fa'atonu a le Komiti Fa'avaomalo o le Olimipeka: ua malilie e fa'aopoopo siva malolo, siva fa'ase'e, a'e papa ma fa'ase'e i Ta'aloga Olimipeka i Pale 2024.A fa'atusatusa i Ta'aloga Olimipeka a Tokyo, o le a fa'aititia atili le fua o Ta'aloga Olimipeka i Pale 2024.O le numera o tagata taaalo o loʻo auai i Taaloga Olimipeka a Tokyo ua faʻaititia mai le 11092 i le 10500. I le aofaʻi atoa o taʻaloga, o Taaloga Olimipeka a Tokyo e 339 taʻaloga, ae o Taaloga Olimipeka a Paris o le a faʻaititia le numera i le 10. Mai mea tetele uma. , o le siisii ​​mamafa e sili ona afaina.E fa le aofa'i o ta'aloga ua aveese mai Ta'aloga Olimipeka.

2. O se taunuuga o le toe amataina o le gaosiga ma le faʻamalieina o poloka i totonu o tamaoaiga tetele, o fefaʻatauaʻiga i le lalolagi i oloa gaosi na toe faʻaauau i le kuata lona tolu o lenei tausaga, e taʻitaʻia e le eletise, ie ma mea tau taavale, faʻatasi ai ma fefaʻatauaʻiga matapulepule faʻatupulaia e 102% .O fefaʻatauaʻiga o lavalava na faʻaalia ai foi faʻailoga o le toe faʻaleleia i le kuata lona tolu, faʻatasi ai ma uta na pa'ū na o le 4% ia Setema mai le tausaga na muamua atu, faʻafetai i le faʻateleina o oloa mai fafo mai Amerika i Matu ma Europa.Fa'atauga o lavalava na pa'ū i le 15% ia Iulai mai le tausaga na muamua atu.

3. O le Iunaite Setete ma Saina na tulaga muamua pe lona lua i le faatauina atu o auupega i le lalolagi atoa i le 2019, e tusa ai ma se lipoti na tuuina mai e le Stockholm International Peace Research Institute i Suetena.I totonu o le 25 faʻatau auupega pito i luga i le lalolagi, o le Iunaite Setete e 12, faʻamauina mo le 61% o faʻatau, faʻamuamua muamua.Fai mai Hua Chunying na te le malamalama i punaʻoa ma fuainumera faʻamaumauga o faʻamaumauga talafeagai.O le Iunaite Setete o loʻo avea pea ma numera tasi e faʻatau atu auupega i le lalolagi, ma ua faia e le pulega o Taiwan le tele o sao i le US faʻatau auupega.E pei foi o isi atunuu i le lalolagi, ua faamalosia e Saina lona fausiaina o le puipuiga a le atunuu ma faatino le galulue faatasi o le militeli ma fefaatauaiga ma isi atunuu.

4. I le 11 masina muamua o lenei tausaga, na maua ai e Saina le fausiaina o vaa le aofaʻi o 6.67 miliona tone taui o (CGT), e tusa ma le 46% o le maketi o le lalolagi, tulaga muamua i le lalolagi.South Korea kamupani vaa maua se aofaiga o 137new poloaiga, faatasi ai ma le aofaiga atoa o 5.02 miliona CGT, accounting mo 35% o le vaega o le lalolagi, tulaga lona lua, ae maua kamupani vaa Iapani 78 poloaiga fou, faatasi ai ma le aofaiga o 1.18 miliona CGT, accounting mo. 8% o le vaega o le lalolagi, tulaga tolu.

5. Ole tui ole COVID-19 a Saina ua fa'atagaina mo le fa'atau atu i United Arab Emirates.O le Matagaluega o le Soifua Maloloina ma le Puipuiga o United Arab Emirates ma le Matagaluega o le Soifua Maloloina a Abu Dhabi ua toe iloiloina faʻamaumauga o faʻataʻitaʻiga o le vaega III.O suʻesuʻega faʻapitoa a le tusa ma le 31000 volenitia ma 125 tagatanuu eseese na faʻaalia ai o le tui e 86% le aoga e tetee atu ai i faʻamaʻi pipisi, 99% faʻaitiitia le fua o le seroconversion o le antibody, ma le 100% puipuia o tulaga feololo ma ogaoga COVID-19.Ma o su'esu'ega fa'atatau e le'i maua ai o le tui e iai ni fa'alavelave matuia mo le saogalemu.

6. O le Boeing 737 MAX, lea na taofia mo le silia ma le 20 masina ona o se faʻalavelave faʻafuaseʻi, na toe foʻi muamua i Pasila i le aso 9 o Tesema, taimi i le lotoifale.O le vaalele e tuua Sao Paulo ma le numera o le vaalele G34104 ma o loʻo faʻamoemoe mo Porto Alegre.Brazilian Gore Airlines na avea ma kamupani muamua na toe foi i le 737 MAX vaalele.Fai mai le kamupani ua mautinoa e uiga i le faaleleia o le saogalemu o le vaalele ma le faalauteleina o lana polokalame aʻoaʻoga pailate.

7. Ole lafoga fa'akomepiuta lautele ile tala fa'atatau o tupe a le malo Iapani mo le 2020 e tusa ma le 8 trillion yen (502 piliona yuan) e maualalo ifo nai lo le mea na fa'amoemoeina muamua, i le tusa ma le 55 trillion yen.Ole pa'u tele lea talu mai le 2009.

8. E limasefulu setete ma le Itumalo o Columbia ua faʻamaonia iʻuga palota.E 306 palota a Biden ma e 232 palota a Trump.E 270 palota e mana'omia e manumalo ai i le tofi peresetene.O le aso 14 o Tesema o le a fono ai le Kolisi Faiga Palota mo le palota mo le isi peresitene ma le sui peresitene o le Iunaite Setete.

9. British “Tutoatasi”: Ua faalauiloa e le United Nations Environment Programme (UNEP) se lipoti e faapea, e ui o le faamai COVID-19 ua faaitiitia ai le kasa oona i le lalolagi atoa i le 7% i lenei tausaga, o lenei faaitiitia e le tumau.Afai e le mafai ona toe suia le tulaga o loʻo i ai nei, o loʻo faʻamoemoe e oʻo atu i le 2100, o le a maualuga pea le vevela o le lalolagi e tusa ma le 3.2 ℃.O nisi o tagata suʻesuʻe e talitonu o le maualuga o le vevela o le lalolagi i le 3 ℃ o le a oʻo atu ai i le tele o meaola faʻaumatia ma faʻaleagaina ai le tele o vaega o le lalolagi e nonofo ai tagata, ma o le 275 miliona tagata o le a feagai ma lologa ona o le maualuga o le suasami.

10. O le ECB: fa'atumauina le fua faatatau autu o le toe fa'atupeina e le suia i le 0%, le fua faatatau o tupe teu i le-0.5% ma le fa'aauniga atu i le 0.25%.


Taimi meli: Tes-11-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou