CFM-B2F(pisinisi i falegaosimea)&24-itula Taimi Taimi
+86-591-87304636
O lo'o avanoa le matou faleoloa i luga ole laiga mo:

  • FA'aoga

  • CA

  • AU

  • NZ

  • UK

  • NO

  • FR

  • BER

CFM taeao pou

1. Fa'amaumauga na tu'uina mai e le Korea Tourism Commune talu ai nei na fa'aalia ai na a'afia i le novel coronavirus, o le aofa'i e 30861 tagata na ulufale atu i Korea i Saute ia Me, lea na pa'u ai tagata tafafao mai fafo i le 99.5% mai le vaitaimi lava lea e tasi i le tausaga talu ai, ae na'o le 6111 tagata tafafao mai fafo.I le atunuu, o le numera tele o tagata Amerika na ulufale atu i Korea i Saute ia Me, ma le 2996, sosoo ai ma Filipaina, Initonesia, Iukureini ma Peretania.Talu ai nei, o atunuu i le lalolagi atoa ua poloka o latou tuaoi, ma ua manaʻomia foʻi e le malo o Korea i Saute le taofia o tagata mai fafo mo le lua vaiaso, lea na mafua ai le faʻaitiitia o le aofaʻi o tagata mai fafo e asiasi atu i Korea i Saute.

2. Na toe malosi le gaosiga o pisinisi ia Me, i luga 19.6% mai ia Aperila, e sili atu nai lo faʻamoemoega maketi, faʻafetai i le faʻamalieina o poloka faʻamaʻi ma falegaosimea toe amata galuega, e tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina mai e le National Bureau of Statistics (INE).I le taimi o le poloka o Aperila, na matua pa'ū le gaosiga o fale gaosi oloa a Farani, faatasi ai ma se toe iloiloga o le 20.6% maualalo ifo nai lo le masina talu ai.O gaosiga o gaosiga, e le aofia ai le malosi ma le fausiaina, na siitia i le 22% ia Me mai le masina na muamua atu.Na siitia le malosiaga i le 9.2%, ae o le gaosiga o galuega na siitia i le 118.5%.

3. O le Ofisa o le Tala o le Tupe: o le GDP a Peretania o le a vaʻaia le sili ona paʻu i lea tausaga ma lea tausaga i le 300 tausaga, ma le leai o se galuega e faʻamoemoe e 8.8% i le 2020 ma le 10.1% i le 2021.

4.British brand appraisal agency Brand Finance na tuʻuina atu se lisi o 50 pito sili ona taua i Netherlands i le 2020. Shell, KPMG ma ING na faʻatulagaina le tolu pito i luga i le laina.

5. O fa'amaumauga lata mai na fa'amatu'u mai e le Ofisa o Fa'amaumauga a le Atunu'u o lo'o fa'aalia ai, talu ai ona o le malosi o le fa'atonutonuga a le atunu'u na mafua mai i le fa'ama'i COVID-19, na fa'aititia ai le 19.1% o oloa a le atunu'u a Peretania i le tolu masina se'ia o'o i le fa'ai'uga o Me o lenei tausaga. , faʻatasi ai ma le GDP pa'ū 20.3% ia Aperila, o le masina o loʻo iai faʻatonuga sili ona malosi.Pe a faʻatusatusa ia Aperila, o le tamaoaiga o Peretania na toe faʻaleleia i le 1.8% ia Me, ae i lalo ifo o le 5.5% na faʻamoemoeina e le au fai pisinisi.

6. O le faasologa mo le Ipu a le Lalolagi 2022 i Qatar o le a faalauiloaina: O le taaloga amata o le a amata ia Novema 21, 2022, ma le faaiuga o le a faia i le 18:00 i le lotoifale ia Tesema 18. I le vaega o le vaega, o le ai ai e fa taaloga i le aso.

7. Na faalauiloa e Faamasino Burrows o le Federal District Court o Boston i le fofogaina o tagi talafeagai na faaulu e le Iunivesite o Harvard ma le Massachusetts Institute of Technology ua malilie le malo tele o le Iunaite Setete e soloia tulafono fou o visa mo tamaiti aoga faavaomalo na tuuina atu se i nai aso ua mavae.

8. Ua faʻasalalau e Peretania le taunuʻuga o se suʻesuʻega i le liki o pepa o fefaʻatauaʻiga saoloto a Anglo-US: ua faʻaiʻuina e toetoe lava a mautinoa le taumafai o tagata Rusia e faʻalavelave i le palota lautele 2019.O pepa ma'ale'ale o maliega tau fefa'ataua'iga saoloto ua gaoia fa'asolitulafono.Fa'asao le aia tatau e fai ai tali talafeagai i Rusia i le lumana'i.

9. E toatolu le au fitafita a Amerika na tutu i Iapani na maua i le COVID-19 na lipotia sese a latou malaga ina ua ulufale atu i Iapani ma masalomia i le solia o tulafono a Iapani mo le puipuia o faamai.Fai mai le Minisita o le Puipuiga a Iapani, Taro Kono, o le mataupu e matua ogaoga ma talosagaina le Iunaite Setete ina ia taulimaina ma le ogaoga.

10. O le ECB: fa'atumauina le fua fa'atatau o le toe fa'atupeina e le suia i le 0%, le fua faatatau o tupe teu i le -0.5% ma le fua faatatau o nonogatupe i le 0.25%.Fa'atumauina le fua (PEPP) ole fa'alavelave fa'afuase'i e fa'atau mai fa'ama'i fa'ama'i polokalame ile 1.35 trillion euros.


Taimi meli: Iul-17-2020

Maua Auiliili Tau

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou